Ontinyent acollirà el primer Consell d’Administració de Fenie Energia fora de la seu de la companyia

Ontinyent acollirà aquest divendres 22 de juliol la primera reunió del Consell d’Administració que l’empresa Fenie Energia, S. a., realitze fora de la seu de la companyia a Las Rozas (Madrid). L’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, dirigirà unes paraules prèvies als assistents a aquesta reunió, que se celebrarà en la seu de COEVAL-INNOVALL (Avda. del Tèxtil, 22, Ontinyent) a les 12:00 hores.

L’alcalde ha destacat “la importància que té per a Ontinyent ser punt de trobada empresarial per a col·lectius i empreses de la rellevància de Fenie Energia”, de la qual va destacar “la seua aposta per generar ocupació vinculada a l’impuls a l’estalvi energètic i la utilització de energias renovables, amb l’impacte positiu en el medi ambient que açò té”.

Fenie Energia és una xarxa d’agents energètics que presideix l’ontinyentí Sergio Pomar, que integra a més 1.700 professionals, gestiona una cartera d’uns 235.000 contractes i va facturar 300 milions d’euros en 2015. La seua fi principal és promoure l’estalvi i l’eficiència energètica de la mà dels instal·ladors d’electricitat i gas, el seu major actiu, que han portat a la companyia a ser la primera comercializadora independent del país.

Pomar, que ha agraït tant a Jorge Rodríguez com al president de COEVAL, Rafael Pla, la seua disposició i ajuda prestada per a la celebració d’aquest acte a Ontinyent, ha explicat que aquest acte “vol acostar i donar a conèixer Fenie Energia a molta mes gent, estrenyent els  llaços de col·laboració amb Organismes Públics, Associacions, Agents i Clients. L’elecció d’Ontinyent per a la celebració d’aquest Consell d’Administració correspon a la gran relació que la companyia té tant amb entitats com a persones d’esta ciutat”, explicava.

La Comunitat Valenciana representa mes del 23% de la cartera de la companyia, amb prop de 350 punts de gestió. A La Vall d’Albaida compta amb 24 agents energètics,  tots ells membres de l’Associació d’Empresaris Instal·ladors  Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València (ASELEC), sent tant Fenie Energia com ASELEC membres de INNOVALL, per la qual cosa la relació amb La Vall d’Albaida és molt propera.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest dilluns ixen a la venda els xecs consum

Els xecs consum de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa …