Ontinyent acollirà el primer Consell d’Administració de Fenie Energia fora de la seu de la companyia

0

Ontinyent acollirà aquest divendres 22 de juliol la primera reunió del Consell d’Administració que l’empresa Fenie Energia, S. a., realitze fora de la seu de la companyia a Las Rozas (Madrid). L’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, dirigirà unes paraules prèvies als assistents a aquesta reunió, que se celebrarà en la seu de COEVAL-INNOVALL (Avda. del Tèxtil, 22, Ontinyent) a les 12:00 hores.

L’alcalde ha destacat “la importància que té per a Ontinyent ser punt de trobada empresarial per a col·lectius i empreses de la rellevància de Fenie Energia”, de la qual va destacar “la seua aposta per generar ocupació vinculada a l’impuls a l’estalvi energètic i la utilització de energias renovables, amb l’impacte positiu en el medi ambient que açò té”.

Fenie Energia és una xarxa d’agents energètics que presideix l’ontinyentí Sergio Pomar, que integra a més 1.700 professionals, gestiona una cartera d’uns 235.000 contractes i va facturar 300 milions d’euros en 2015. La seua fi principal és promoure l’estalvi i l’eficiència energètica de la mà dels instal·ladors d’electricitat i gas, el seu major actiu, que han portat a la companyia a ser la primera comercializadora independent del país.

Pomar, que ha agraït tant a Jorge Rodríguez com al president de COEVAL, Rafael Pla, la seua disposició i ajuda prestada per a la celebració d’aquest acte a Ontinyent, ha explicat que aquest acte “vol acostar i donar a conèixer Fenie Energia a molta mes gent, estrenyent els  llaços de col·laboració amb Organismes Públics, Associacions, Agents i Clients. L’elecció d’Ontinyent per a la celebració d’aquest Consell d’Administració correspon a la gran relació que la companyia té tant amb entitats com a persones d’esta ciutat”, explicava.

La Comunitat Valenciana representa mes del 23% de la cartera de la companyia, amb prop de 350 punts de gestió. A La Vall d’Albaida compta amb 24 agents energètics,  tots ells membres de l’Associació d’Empresaris Instal·ladors  Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València (ASELEC), sent tant Fenie Energia com ASELEC membres de INNOVALL, per la qual cosa la relació amb La Vall d’Albaida és molt propera.