19/07/2024 - 8:10
Més

  Les estrelles del pop-rock espanyol dels 80 se sumen a “Ontinyent en Concert”

  Altres notícies

  Manuel España, cantant del grup “La Guardia” amb la seua banda al complet; Javier Ojeda, cantant de “Danza Invisible” i Carlos Segarra, la veu de “Los Rebeldes”, són les estrelles del pop rock dels 80 que se sumaran aquest estiu al cicle “Ontinyent en Concert”, la programació musical d’estiu impulsada per l’Ajuntament que inclou també l’actuació d’altres artistes com els grups Izal i Amaral.

  Aquest concert, organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent, l’acadèmia Ad Libitum, el pub JM i la Sala Bamboo, tindrà lloc dimarts de la “Setmana Gran” de festes a la Glorieta baix el nom de “Ochenteando”, amb entrada gratuita, i servirà per retre homenatge al desaparegut empresari ontinyentí Luis Martínez, qui va tenir en aquesta actuació un dels seus últims projectes, juntament amb el festival “Ontijazz”.

  El regidor de cultura, Àlex Borrell, intervenia en la presentació del concert per a destacar la figura de Martínez com “una persona que va apostar sempre per l’impuls a l’oci i la cultura a la ciutat, i que va ser clau per a l’organització d’infinitat d’espectacles i activitats. Aquest concert pensem que serà un bon homenatge per a ell i una gran oportunitat perquè una generació molt ampla puga gaudir de la música que va marcar una època”, destacava.

  El gerent d’Ad Libitum, Luis Muñoz, gran amic de Martínez, va destacar “l’energia de Luis, que ens va transmetre eixa energia seua per fer moltes coses per a Ontinyent”, explicant que el concert s’aprofitarà per recordar-lo amb un text biogràfic que està elaborant el periodista Josep Antóni Mollà que repassarà els molts artistes de renom que han actuat en Ontinyent gràcies a Martínez.

  Luis Martínez fill, que també acudia a la presentació, coincidia amb Muñoz en agriar a l’Ajuntament l’impuls a una actuació “que es farà en un dia molt adequat, al que esperem que vinga molta gent a gaudir amb nosaltres d’estos destacats artistes del panorama musical dels anys 80 i 90”, destacava.

  Carlos Segarra, cantant de “Los Rebeldes”, considerat com un dels pioners del moviment Rockabilly espanyol recordarà els èxits als que va aportar la lletra i la seua inconfundible veu; Javier Ojeda repassarà alguns dels temes de la mítica banda malaguenya “Danza Invisible” que els va dur a aconseguir diversos discos de platí; mentre que Manuel España i la seua banda “La Guardia” també rememoraran els grans èxits d’una trajectòria que els va dur a obtenir nombrosos reconeixements.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -