728x90px covid-aj-onti-01

Firmes i manifestació contra el bou en corda de Juny

Més de 800 persones han firmat contra la celebració del “bou en corda” al mes de juny a Ontinyent, sol•licitant a l’Ajuntament que no autoritze aquest esdeveniment que va en contra del progrés moral de la nostra ciutat. Les firmes s’han presentat al Consistori aquesta mateix setmana pel Registre d’Entrada.

“Cassola sense corda”, plataforma de reflexió contra el maltractament animal,  no enten que s’utilitze un animal per muntar una festa i, a més a més, en aquest cas, ni tan sols es pot apel•lar a la tradició per a justificar-ho. Pensen que ja hi ha prou d’esdeveniments humiliants on es maltracten animals per diversió o negoci d’uns quants.

Alhora informen que han convocat una manifestació per al dissabte 16 de maig per protestar enèrgicament contra aquesta “festa” i per defensar que es respecten els drets dels animals, que no tindran veu però tenen sentiments que mereixen ser respectats.

A les 6 de la vesprada eixirà la manifestació des de la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent. Recorrerà els carrers de Martínez Valls, Daniel Gil, Avinguda Almaig, Barranquet, Sant Jaume i finalitzarà a la Plaça de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest.

Ccom a defensors dels drets dels animals i com a persones que no volen que Ontinyent siga sinònim de normalització de pràctiques de maltractament a cap ésser viu, demanen que tothom se sume a les reivindicacions i accions per detindre aquesta barbàrie. “Cassola sense corda” fa una crida a la reflexió i a l’acció per aturar pràctiques impròpies del segle XXI.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …