Home > General > El director general de l’Aigua de la Conselleria coneix les necessitats en infraestructures de Bocairent

El director general de l’Aigua de la Conselleria coneix les necessitats en infraestructures de Bocairent

El de l’ de la d’, , Canvi climàtic i Desenvolupament rural, Manuel Aldeguer, va acudir aquest dijous, 20 d’abril, a a conèixer les principals necessitats de la població en la matèria. Així, l’alcalde Josep-Vicent Ferre li va presentar el projecte elaborat el 2012 per al bastiment d’un nou col·lector d’aigües residuals que substituïsca l’actual en el tram del barri medieval.

El document preveu un traçat de nova execució des del pont de Sant Blai fins la plaça de l’Ajuntament per arribar-hi a la depuradora aprofitant la baixada a les Covetes dels moros. Igualment, el projecte contempla tres estacions de bombeig per a resoldre els problemes de pendents amb una inversió superior als 600.000 euros.

D’aquesta forma, Manuel Aldeguer i Josep-Vicent Ferre van analitzar les vies de col·laboració entre la i l’Ajuntament per a poder materialitzar l’actuació i evitar els problemes de filtracions i de manteniment actuals així com els derivats de la poca capacitat de la canonada respecte als trams anterior que provoca l’anomenat efecte ‘coll de botella’. El primer edil va assegurar “el convenciment i la iniciativa de l’equip de govern per a dur endavant el nou col·lector general com una necessitat peremptòria” que espera que “siga un realitat abans de finalitzar el 2019” amb l’ajuda del govern autonòmic i l’impuls municipal. La trobada va servir també per plantejar altres assumptes sobre els quals el consistori ve treballant com la remodelació i l’ampliació del dipòsit de la Rambla “per tal d’anticipar-nos a problemes futurs i minimitzar les conseqüències”, com concloïa l’alcalde de Bocairent.

Font:

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien els treballs de pavimentació de huit carrers i camins d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana els treballs de pavimentació de 8 carrers i camins …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *