Els comerços IN repartiran 10.000 euros en premis amb una gran tómbola en “Aires de Tardor”

0

Els comerços IN d’Ontinyent repartiran 10.000 euros en premis en una gran tómbola en “Aires de Tardor”, la nova campanya impulsada per l’associació comercial que servirà també per a presentar a la nova mascota de la entitat. La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, els fons FEDER de la UE, el Ministeri d’Economia i Competitivitat, la Conselleria d’Economia Sostenible, Camara Valencia i Coeval, es desenvoluparà del 3 al 29 d’octubre i va ser presentada ahir de mati en una roda de premsa. En la mateixa, la secretaria de Comerç In, Mª José Alhambra, explicava que “Aires de Tardor” englobarà dos accions concretes: La primera serà una gran Tómbola, que tindrà lloc la vesprada de l’últim dissabte del mes en la Plaça de la Concepció a les 19.00h, en la que es sortejarà una gran varietat de premis aportats per diversos comerços i serveis In i per la pròpia associació, en total sumaran més de 200 premis valorats en més de 10.000 euros.

Alhambra explicava que “El resultat que busquem amb aquesta activitat és potenciar el comerç local, ja que per cada compra que realitzen els clients rebran una papereta numerada amb la que podran participar en la Tómbola. Per tant, quantes més compres realitzen més possibilitats tindran de guanyar”. A més ha explicat que el funcionament es realitzarà com qualsevol tómbola clàssica.

A continuació, el president, Juan José Chafer, ha anunciat la segona acció concreta que es realitzarà de manera conjunta: Cuckin la mascota del comerç d’Ontinyent. En paraules de Chafer, que a més ha sigut el seu creador, “Després d’investigar i buscar per a poder crear un personatge, la figura elegida està basada en un cent peus. Amb ella volem simbolitzar que tots els comerços junts son més grans, ens necessitem uns als altres com les diferents boles que porta en la cola i que van juntes de la mà, perquè per separat no podrien viure. Respecte al nom, vàrem decidir que seria Cuckin que ve de Centre Urbà Comercial + In, que és el nostre nom i el centre d’Ontinyent, i pel seu caràcter simpàtic i fàcil de recordar”.

L’objectiu principal de la seua creació és la interacció que Cuckin realitzarà amb el públic (es farà fotos, jugarà amb els xiquets i repartirà regals) perseguint que els clients entren en les tendes. Eixirà al carrer el dissabte 8,15 i 22 d’octubre oferint regals directes i descomptes especials per als comerços i serveis In.

Isidro Martínez, Vicepresident de Comerç In, explicava que a més hi haurà una altra campanya, “La nostra literatura” coincidint amb la celebració del 9 d’octubre, dia de la Comunitat. En esta ocasió, “Ontinyent omplirà els aparadors de 64 establiments amb títols de llibres d’escriptors i escriptores valencianes, majoritàriament d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. El que es pretén aconseguir amb això és que els clients es fixen en els aparadors a la vegada que potenciem i apostem per la nostra literatura, donant vigència a les nostres arrels culturals.”

En aquesta ocasió, sols tindran que omplir el fullet amb el nom dels autors de 15 llibres junt a cada establiment i podran guanyar una Tablet, tres premis de 30€ i un premi de 50€.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Pablo Úbeda, mostrava la predisposició de cooperar en iniciatives d’este tipus, per a millorar i reactivar la situació econòmica de la ciutat. Úbeda mostrava el seu recolzament a Comerç In, remarcant “la seua voluntat de col·laborar en este tipus d’iniciatives amb tots els organismes i teixits associatius implicats en la continua innovació de la ciutat. Ja que tots els sectors econòmics tenen l’objectiu comú d’aconseguir que Ontinyent siga una ciutat de referència en l’àmbit comarcal i autonòmic. I aquest objectiu sols és possible aconseguir-lo amb la col·laboració conjunta de l’àmbit públic i privat.

Des de Camara de València, Victoria Guillem destacava “aquesta campanya és fruit de la suma de voluntats dels diferents organismes preocupats per fer de les nostres àrees comercials vertaders centres vius, potenciant l’activitat econòmica urbana i involucrant a la ciutadania en els projectes de promoció econòmica local”.

Per finalitzar, Mª José Alhambra agraïa el suport a totes les institucions participants recordant que la transversalitat és clau per a l’èxit d’aquesta i de futures campanyes. “ A la Direcció General de Comerç i a Camara Valencia per la confiança depositada una vegada més en el nostre projecte, a l’ Ajuntament d’Ontinyent per encapçalar junt a Coeval i Comerç In la promoció econòmica i pel recolzament i cooperació constants, i a tots en general, per fer una vegada més que projectes com aquest vajen endavant.

A més destacava la importància de ser una de les ciutats contemplades en estes línies de Dinamització de Centres Urbans, i convidava a tots els presents a seguir profunditzant en esta direcció pel bé del sector.

Font: Comerç IN