13/07/2024 - 12:56
Més

  S’estrena Parlem, el nou programa d’entrevistes de TV Digital Ontinyent

  Altres notícies

  Des de Televisió Digital d’Ontinyent hem volgut començar el curs amb la incorporació de nous continguts audiovisuals, i el primer d’ells, el programa d’entrevistes Parlem, s’estrenarà molt prompte. Aquest programa, conduït per Víctor Vidal, ens aproparà a diferents protagonistes que ens donaran les seues valoracions sobre els temes més actuals del nostre entorn.

  L’objectiu del programa és tractar tots els temes, els més coneguts però també aquells menys parlats, i fer tot açò en un ambient agradable, de conversa, però amb preguntes i respostes clares, directes i sinceres. Per les nostres càmeres passaran tot tipus de convidats, i els primers seran els representants dels diferents partits polítics amb representació a Ontinyent. Temes com les infraestructures, el comerç, l’economia, els resultats electorals, els festejos taurins o la política comunicativa estaran presents a les peguntes, com ho estan a les inquietuds i comentaris de la ciutadania, que ens ha fet arribar comentaris a través de les nostres diverses vies de contacte, com Whatsapp, Telegram i les xarxes socials.

  Així, Parlem vol ser l’altaveu dels interessos i preocupacions del nostre públic, qui ens pot fer arribar preguntes, temes a tractar, possibles entrevistes i tot allò que vulga ser compartit amb nosaltres. L’objectiu és apropar els temes del carrer a les nostres pantalles i aconseguir una comunicació multidireccional, participativa i oberta.

  Presteu atenció, perquè molt prompte comença Parlem!

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -