12/04/2024 - 13:15
Més

  17.000 persones visiten les Fires de Tendes i de Tapes i Rock d’Ontinyent

  Altres notícies

  Al voltant de 17.000 persones acudiren durant el passat cap de setmana al Carrer Martínez Valls i la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent a la III edició de les Fires de Tendes i de Tapes i Rock, impulsades pel Govern d’Ontinyent a través del Consell Econòmic i Social (CES), incloses dins la campanya “Ontinyent al Carrer”. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, responsable directe de l’àrea de Promoció Econòmica, destacava la bona acollida a estes activitats transmesa tant per part de la ciutadania com dels més de 60 comerciants i hostelers participants, el que suposa “una nova prova de que el treball que estem fent per dinamitzar l’activitat comercial va en la línia correcta. Hem aconseguit consolidar estes fires, estem fent-les créixer en participants i en visitants, i aquest cap de setmana Ontinyent ha tornat a estar pol d’atracció per als municipis veïns”, destacava el primer edil.

  Segons explicaven els propis comerciants, la Fira de Tendes ha mantingut un nivell de vendes totals molt semblant a l’edició anterior, molt superiors a les d’un cap de setmana normal. La Coordinadora del Consell Econòmic i Social i gerent de Comerç IN, Amparo Boscá, explicava que “la dada positiva és que la majoria dels participants ens han dit que han mantingut el nivell de vendes, tot i haver augmentat en un 51% la xifra d’expositors respecte de l’any passat i per tant la competència interna. Encara no disposem de dades concretes, però açò indica que el volum total de vendes pot haver estat superior al de l’any passat”, explicava.

  Boscá corroborava que “en tot moment va haver molt de públic, però especialment divendres i sobretot dissabte, principalment a partir de les 19:00 hores, quan la temperatura començava a ser mes suau. Els propis comerciants han constatat que bona part dels compradors als stands de la Fira de Tendes provenien d’altres localitats veïnes, tant de la comarca (Albaida, Quatretonda, Benigànim…) com fora d’ella (Canals, Gandia, Xàtiva…), que acudien al Carrer Martínez Valls en busca de productes de temporada amb descomptes, ofertes d’outlet i promocions, i aprofitar en molts casos per fotografiar-se amb les sabates gegants de l’exposició “Shoe Street Art”.

  Pel que fa a la Fira de Tapes i Rock, el President de l’Associació d’Hostelers AHVAL, Jordi Martínez, coincidia en assenyalar que “les vendes dels establiments han estat individualment les mateixes, i aconseguir açò tot i augmentar els participants total és altament positiu. El comentari generalitzat entre els professionals ha estat de satisfacció per l’ampliació de l’espai a la totalitat de la Plaça de Sant Domingo, la diversitat a les actuacions musicals i els resultats assolits; i per part dels visitants només rebiem felicitacions i ànims per a continuar amb esta iniciativa en properes edicions”, assenyalava. Després de les fires de Tendes i de Tapes i Rock, la campanya “Ontinyent al Carrer” reprendrà les seues activitats aquest cap de setmana amb un aparador gegant al carrer, tallers de llepolies, una cata de vins i una exhibició de cocteleria acrobàtica.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -