Home > General > Bocairent consolida l’alta afluència de turistes durant Setmana santa i Pasqua

Bocairent consolida l’alta afluència de turistes durant Setmana santa i Pasqua

segueix consolidant les xifres d’afluència massiva durant Setmana santa i Pasqua. Així, entre el 13 i el 24 d’abril, l’oficina d’informació va atendre 4.972 persones, dada que suposa un increment del 2,26% respecte al màxim establert el 2016 “i corrobora la posició capdavantera del nostre poble en el d’interior”, segons Noelia Vañó, regidora de l’àrea. El creixement està fonamentat en el flux registrat durant el primer període de vacances ja que la coincidència de la segona Pasqua amb les patronals de poblacions pròximes “va restar presència de visitants durant aquest ”, tal i com apunta Vañó, que ressalta, no obstant això, “la consecució d’un nou rècord de visitants durant l’època més intensa de l’any”.

Entre els monuments més demandats, les Covetes dels moros va esdevenir de nou en el principal pol d’atracció amb un augment del 8,91% fins les 4.365 persones. Per a la regidora de Turisme, la dada respon a “la implantació de les visites de grup durant la primera hora del matí així com la continuació de l’horari ininterromput de 10.00 a 19.00 h iniciat l’any anterior, sense deixar de banda l’adequació de l’accés realitzada la darrera tardor per a esmenar les deficiències del camí”. Seguidament, la cava de sant Blai va registrar un lleuger increment respecte del 2016 fins arribar als 2.773 visitants mentre que la plaça de bous va rebre 1.911 persones.

Font: Ajuntament de Bocairent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple d’Ontinyent aprova l’ingrés de la ciutat al COR i la cessió de l’ecoparc al consorci

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava ahir dijous l’adhesió de la ciutat al Consorci de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *