728×90 caixa onti
Home > Educació > L’IES L’Estació visita per primera vegada en la seua història el Port de València

L’IES L’Estació visita per primera vegada en la seua història el Port de València

L’empresa NOATUM, una companyia líder en serveis marítims, logístics i portuaris, ha facilitat l’entrada a les seues instal·lacions del Port de València a cinquanta alumnes de l’IES L’Estació, que per primera vegada entrava en autobús dins de la terminal on s’efectuen diàriament les diverses operacions de càrrega i descàrrega dels contenidors. La visita, realitzada per l’alumnat de 1r i 2n dels CFGS de Comerç Internacional i d’Administració i Finances, ha tingut un caràcter marcadament didàctic, permetent als estudiants escoltar atentament les explicacions del guia de NOATUM, qui detallava totes les tasques desenvolupades a la terminal i aclaria tots els dubtes que els curiosos joves plantejaven. “Ens vam quedar bocabadats en veure les dimensions dels vaixells portacontenidors, les grues pòrtic i tota la resta de maquinària per a moure les mercaderies dins dels grans recipients”, comenta el professor Carlos Pardo.

Després d’aquesta visita, el grup es dirigí cap a la sala Valenciaport, on s’explicaren altres qüestions, com per exemple la importància econòmica del Port de València en el context nacional i europeu o les característiques i futur de les instal·lacions. La jornada va concloure amb un recorregut en vaixell per tota la dàrsena interior del Port de València, un trajecte que va possibilitar noves explicacions sobre les diferents terminals i sobre els tipus d’embarcacions que arribaven al Port.

Des de l’IES L’Estació agraeixen totes les gestions realitzades per NOATUM que han permés la visita a la terminal i la prestació dels cascs i armilles reflectants que portaven els assistents.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent amplia els horaris de la Biblioteca Central durant el període d’exàmens

Les persones usuàries poden gaudir de l’horari ampliat fins les 23:30 hores des d'aquest dilluns i fins al 7 de juny