27/04/2024 - 2:55
Més

    3546 famílies sol·liciten les ajudes de Xarxa Llibres a Ontinyent

    Altres notícies

    Un total de 3546 famílies han sol·licitat a Ontinyent les ajudes que del programa de gratuïtat de llibres de text “Xarxa Llibres”, per al que Ajuntament, Generalitat i Diputació de València havien acordat assignar prop de 800.000 euros entre els exercicis de 2015 i 2016. Des del passat 30 de novembre i fins a hui els beneficiaris del programa han pogut presentar les seues sol·licituds telemàticament i en les oficines habilitades a la Sala Gomis, tot i que les escoles i instituts també han replegat documentació i instàncies, cosa que ha estat agraïda pel regidor d’educació, Óscar Borrell.

    Cal recordar que el Pla XarxaLlibres per a escolars de Primària i Secundària dels centres públics contempla que les famílies reben en aquest curs 200 euros per la compra dels llibres de text. Les famílies havien de guardar la factura dels llibres per a presentar-la abans del final del primer trimestre del curs als ajuntaments, els quals gestionen la devolució de 100 euros, i dels altres 100 al final del curs, en tornar els llibres en bon estat als centres educatius per a la creació d’un banc de llibres públic per al curs següent.

    Les 3546 sol·licituds presentades suposen un 91’27% dels 3885 potencials beneficiaris del programa a la ciutat, una xifra elevada que motivarà que el procés de pagament de les ajudes es perllongue durant les properes setmanes.

    El regidor d’Educació, Óscar Borrell agraïa l’intens treball del departament municipal d’Educació, la participació de les escoles i instituts per replegar la documentació i les instàncies, “i la voluntat de Diputació i Generalitat, a la que s’afegim des de l’Ajuntament perquè hi haja autèntica igualtat d’oportunitats per a totes i tots a les escoles. Com diu sempre el nostre alcalde Jorge Rodríguez, l’educació no es una despesa sinó una inversió per a millorar el benestar dels ciutadans i impulsar el progrés social”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -