ua 2018
Home > Educació > 28 estudiants s’incorporen a l’Ajuntament per a realitzar pràctiques formatives

28 estudiants s’incorporen a l’Ajuntament per a realitzar pràctiques formatives

El passat divendres l’Ajuntament d’Ontinyent donava la benvinguda, amb un acte a la nova plaça de Sant Carles, als 28 estudiants que realitzaran pràctiques formatives al consistori dins del programa “La Dipu et Beca”. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, a qui acompanyaven diversos membres de la corporació, donava la benvinguda i animava a totes i tots “a aprofitar aquesta oportunitat amb la qual molts tindran la seua primera experiència dins del món laboral”.

Dels 28 becaris 5 es dedicaran a funcions administratives; 5 per a Benestar Social; altres 5 per al departament d’Esports; 4 per a Joventut, Escola d’Estiu i Animació Lectora al Poliesportiu; 4 per a Biblioteca i el Museu Maova; 3 per a Turisme; 1 per a Videoteca i 2 per al departament d’Informàtica. Cada estudiant comptarà amb un tutor o tutora que els guiarà durant les pràctiques.

Aquesta beca tindrà una duració de dos mesos, de l’1 de juliol al 31 d’agost, amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’amplia l’abast de les ajudes municipals per rehabilitar inmobles

En els carrers perimetrals de la zona d’actuació de la Vila, Raval-Poble Nou i Camí dels Carros-Cantereria s’inclouran els dos costats del carrer, sempre que l’immoble tinga més de 50 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.