728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Albaida > La Guàrdia Civil desmantella diversos cultius de 580 plantes de marihuana a Albaida

La Guàrdia Civil desmantella diversos cultius de 580 plantes de marihuana a Albaida

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil venia investigant la possibilitat que s’estigueren utilitzant diversos domicilis a Alberic per a conrear marihuana.

Per açò, el passat mes de juny es va iniciar l’operació “RED RIBBON 2” per part de la Guàrdia Civil de Carcaixent a fi de poder esclarir aquests fets i detenir als suposats autors. Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder comprovar que quatre persones estaven utilitzant tres domicilis, condicionats per a satisfer les necessitats de les plantes quant a llum, humitat i temperatura ja que comptaven amb ventilació, extractors i aires condicionats.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació va finalitzar quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de 3 homes i una dona tots d’origen espanyol i d’edats compreses entre els 27 i 35 anys per la seua implicació en els delictes contra la salut publica (tràfic de drogues), i defraudació de fluid elèctric.

En els registres practicats en els agents encarregats de l’operatiu s’han confiscat de 262 plantes de marihuana, , a més de les instal·lacions per a cultiu existent en els domicilis.

En una altra operació diferent trucada “BULO” realitzada per agents de la companyia de Xativa, els guàrdies civils han detingut a un home de 44 anys de nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut publica (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric a Albaida.

S’han intervingut 580 plantes de marihuana en una parcel·la d’aquesta localitat.
Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció no 4 d’Alzira i no 1 d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Policia Nacional esclareix vuit robatoris amb força en domicilis

En alguns d'ells l'accés va ser per balconades o terrasses o apalancamiento de la porta d'accés