Home > Destacat > S’impugna el concurs per a la construcció del nou Hospital d’Ontinyent
Foto de Jordi Casanova

S’impugna el concurs per a la construcció del nou Hospital d’Ontinyent

El Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la ha impugnat el per a la licitació de les obres de construcció del nou d’Ontinyent, a través de la presentació d’un recurs especial contra els plecs de l’esmentat davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Especials, ubicat a Madrid.

El Col·legi d’Enginyers apunta que aquest recurs naix pel fet de no estar reflectida la figura de l’enginyer de Camins, Canals i Ports en les normes del concurs. Des del Col·legi es considera que sí que tenen competència per desenvolupar els treballs contemplats al projecte, i per aquest motiu impugnen les actuals bases.

El següent pas serà esperar a la resolució del Tribunal de Recursos Contractuals. En cas de desestimar el recurs del Col·legi, es mantindran els terminis establerts, mentre que si s’accepta el recurs, caldria fer una nova redacció dels plecs del concurs, endarrerint l’actual procés, ja que hauria de començar de nou.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha reaccionat amb tranquil·litat davant aquesta situació, ja que assenyalen que no té incidència.

Font: El Periòdic d’Ontinyent i redacció pròpia

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Prop d’un centenar de majors de l’Eliana visiten Ontinyent

Prop d’un centenar de majors del municipi de l’Eliana visitaven aquest dimarts la ciutat d’Ontinyent, …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *