Home > Cultura > Oci > “Ontinyent Il·lusiona” obri un Mercat de Reis ple d’atractius a la Plaça de la Concepció

“Ontinyent Il·lusiona” obri un Mercat de Reis ple d’atractius a la Plaça de la Concepció

La Plaça de la Concepció d’Ontinyent acull un “Mercat de Reis” que compta amb més de 30 llocs de venda i activitats d’animació cada mitja hora, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament. Els regidors Jaime Peris, Manuel Cuesta i Tudi Guillem visitaven aquest dimarts un mercat que posa a l’abast de veïns i visitants fins dijous 5 de gener tota mena de productes artesans en marroquineria, xocolata i dolços de diferents tipus, forn de llenya, bijuteria, fusta, cuir, joguets o minerals, a més d’una taverna i àrees de jocs infantils amb un carrusel o una colxoneta.
La cèntrica plaça, on també s’ubica la pista de patinatge especialment disposada per a estes festes i del gran arbre de nadal que presideix aquest espai, està també especialment decorada amb la temàtica, i cada mitja hora acull espectacles de falconeria, teatre i representacions infantils o el pas de personatges de fantasia amb carro musical.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha fet una crida als veïns i veïnes de tota La Vall d’Albaida “a vindre i gaudir d’un mercat molt atractiu, ple d’activitats d’animació i una oferta molt ampla i atractiva de productes”. Amb aquesta i la resta d’iniciatives incloses a la campanya “Ontinyent Il·lusiona” l’Ajuntament pretén seguir avançant en les accions de promoció de les compres als comerços locals i oferir atractius perquè els veïns i veïnes d’Ontinyent i la comarca aposten per la ciutat com a lloc d’oci i esplai durant estos dies.

El Mercat de Reis romandrà obert a la Plaça de la Concepció els matins d’aquest dimarts i dimecres de 11 a 14 i de 17 a 22 hores, i dijous de 11 a 14 hores.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mag Yunke congrega 3.000 espectadors en l’inici del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

Al voltant de 3.000 persones acudiren el passat dissabte a l’inici del VI Festival de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *