medieval2020

“Ontinyent Il·lusiona” obri un Mercat de Reis ple d’atractius a la Plaça de la Concepció

La Plaça de la Concepció d’Ontinyent acull un “Mercat de Reis” que compta amb més de 30 llocs de venda i activitats d’animació cada mitja hora, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament. Els regidors Jaime Peris, Manuel Cuesta i Tudi Guillem visitaven aquest dimarts un mercat que posa a l’abast de veïns i visitants fins dijous 5 de gener tota mena de productes artesans en marroquineria, xocolata i dolços de diferents tipus, forn de llenya, bijuteria, fusta, cuir, joguets o minerals, a més d’una taverna i àrees de jocs infantils amb un carrusel o una colxoneta.
La cèntrica plaça, on també s’ubica la pista de patinatge especialment disposada per a estes festes i del gran arbre de nadal que presideix aquest espai, està també especialment decorada amb la temàtica, i cada mitja hora acull espectacles de falconeria, teatre i representacions infantils o el pas de personatges de fantasia amb carro musical.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha fet una crida als veïns i veïnes de tota La Vall d’Albaida “a vindre i gaudir d’un mercat molt atractiu, ple d’activitats d’animació i una oferta molt ampla i atractiva de productes”. Amb aquesta i la resta d’iniciatives incloses a la campanya “Ontinyent Il·lusiona” l’Ajuntament pretén seguir avançant en les accions de promoció de les compres als comerços locals i oferir atractius perquè els veïns i veïnes d’Ontinyent i la comarca aposten per la ciutat com a lloc d’oci i esplai durant estos dies.

El Mercat de Reis romandrà obert a la Plaça de la Concepció els matins d’aquest dimarts i dimecres de 11 a 14 i de 17 a 22 hores, i dijous de 11 a 14 hores.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

6 rutes turístiques gratuïtes per al mes d’agost

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Turisme ha programat per al mes d’agost …