L’Estiu jove de Bocairent aposta per la consolidació amb noves propostes

Música, cultura, esport, tallers formatius… ‘L’Estiu jove’ de Bocairent recull tot tipus de propostes en la seua segona edició que va arrancar dimarts passat, 4 de juliol, amb un sessió de funky i de hip-hop i finalitzarà, conjuntament amb el programa ‘Refresca’t amb la Cultura’, el 8 de setembre amb un espectacle de Xavi Castillo.

Entre aquestes dates, dos mesos amb 32 activitats organitzades pel Consell municipal de la Joventut amb el patrocini i la coordinació de l’Ajuntament mitjançant el Centre d’informació juvenil. La programació incorpora les peticions i els suggeriments dels col·lectius representats en l’òrgan consultiu i està estructurada en tres franges d’edat (infantil, adolescència i joves) “per tal d’oferir-los propostes atractives adients a cada edat durant el període estiuenc d’una forma regular”, segons el regidor de l’Àrea Cultural i Juvenil, Xavier Molina.

En l’àmbit musical, destaca el segon Bekirent Rap que es completarà enguany amb la primera Nit de música jove en valencià en la que actuaran Tesa, rebesnéts del tio Canya i Kontaminació Akústica. Igualment, hi haurà una jam session per als grups locals i una sessió de bany amenitzada per un dj.

L’esport està ben present en ‘l’Estiu jove’ de Bocairent amb les vesprades de dimarts i les seues sessions d’aeròbic o de txikung entre altres. Així mateix, la iniciativa inclou dos passejades aquàtiques pel riu Clariano.
‘Vuelta a casa de mi madre’ i ‘Es por tu bien’ seran els títols del cinema d’estiu que junt als contes per les festes de sant Agustí o la segona marató de fotografia jove posaran el toc cultural a la programació. Al seu torn, la dansa oriental, la cuina o la informàtica constitueixen alguns dels temes dels diferents tallers que es perllongaran durant juliol i agost a Bocairent.

La piscina municipal acollirà també un gran nombre d’activitats com la bibliopiscina, un torneig de cartes de la fallera calavera o la presència d’inflables aquàtics. Tampoc faltaran en ‘l’Estiu jove’ de Bocairent els autobusos a les festes de pobles propers com Banyeres de Mariola o Alfafara ni altres iniciatives com els tàndems lingüístics per a conversar en un o diversos idiomes.

Font: Ajuntament de Bocairent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Cultura de barri oferirà 17 espectacles i activitats a tots els barris

Després de l’obligada aturada en la programació cultural per l’Estat d’Alarma del Covid-19, Ontinyent reprendrà …