728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Agullent > Agullent presentarà demà dissabte els càrrecs de les festes de Moros i Cristians

Agullent presentarà demà dissabte els càrrecs de les festes de Moros i Cristians

La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent ha organitzat per aquest dissabte 9 de febrer a les 19:30 hores a la sala multiusos la Presentació de Càrrecs. Un acte que servirà per a donar a conèixer oficialment els noms dels càrrecs de les properes festes d’abril, que tindran les filaes Creuats i l’Alegre com a protagonistes.

La capitania cristiana estarà encapçalada per Vicente García Martínez acompanyat per l’ambaixador Ramon Navarro Tormo i la banderera Sonia Cuerda Llorens, que seran els caps visibles de la filà Creuats. Al bàndol moro la filà l’Alegre estarà capitanejada per Jordi Tortosa Diaz, l’ambaixador Eduard Pascual Herrero i el banderer Justo Herrero Sais.

L’altre protagonista de l’acte d’aquest dissabte serà el metge Vicente Manuel Cardós Blasco, a qui enguany la Junta de Festes ha encarregat el pregó. Aquest fill d’agullentins i membre de la filà Ben-Hulem des dels 10 anys, serà l’encarregat des del faristol de la sala multiusos de fer la crida oficial als càrrecs i actes de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent, que enguany tindran lloc del 7 a l’11 d’abril.

Pau Muñoz, regidor de Festes, ha explicat que amb l’acte de la Presentació de Càrrecs arranquen els preàmbuls de les festes de Moros i Cristians, “m’agradaria felicitar a les dues filaes que aquest any ostenten el càrrec de capitania, la filà l’Alegre pel bàndol moro i la filà Creuats pel bàndol cristià, així com als capitans, banderers, ambaixadors, estafeta i caps de filà que de ben segur ens faran gaudir de la festa. Estic segur que tots plegats gaudirem d’uns bons dies de festes en companyia dels familiars i els amics”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

Medi ambient millorarà diversos camins de la serra d’Agullent

La Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, depenent de la Conselleria de Medi Ambient, ha …