21/04/2024 - 16:10
Més

  Agullent liquida el pressupost de 2023 amb un romanent de 401.602,99 €

  L’Ajuntament d’Agullent tanca l’exercici econòmic 2023 amb un superàvit de 401.602,99 €.

  Altres notícies

  El passat 4 de març, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Agullent va donar compte en el ple extraordinari de la liquidació del pressupost del 2023 amb el resultat positiu de 401.602,99 €. Aquest superàvit se suma a l’acumulat en els darrers anys, assolint així un romanent de tresoreria d’1.897.086,09 €. Aquestes xifres reforcen el compromís de l’equip de govern per a continuar amb la transparència i la gestió eficient dels recursos públics.

  El resultat positiu, asseguren des de l’Ajuntament, és el fruit d’una planificació financera meticulosa, una gestió eficient i un treball responsable dels recursos municipals. Així mateix, aquesta situació enforteix la capacitat de l’Ajuntament per a fer front a diferents projectes de desenvolupament local, per a enfortir les infraestructures i, en definitiva, per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania d’Agullent.

  L’Ajuntament d’Agullent agraeix el suport i la col·laboració ciutadana, així com la dedicació i el treball continu del personal municipal, els quals han fet possible aquest exitós resultat. En paraules de Pau Muñoz, batle d’Agullent, ‘continuarem treballant incansablement per a garantir una gestió transparent i responsable en benefici de tots els agullentins i agullentines, per a poder dur a terme nous projectes per al nostre poble’.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -