11/12/2023 - 17:13
Més

  Reunió de coordinació amb la Guàrdia Civil

  Altres notícies

  L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz González, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb el capità de la Guardia Civil i cap de la companyia de Xàtiva, Pedro Rafael Plaza Olivares, per tal de conèixer de primera mà com estan evolucionant les investigacions respecte als robatoris que s’han patit durant el darrer mes a Agullent.

  A la reunió, que s’ha celebrat aquest matí al despatx d’alcaldia, també ha assistit un representant del cos de la Policia Local d’Agullent  amb l’objectiu de coordinar les accions i mesures que s’estan duent a terme per ambdós cossos de seguretat públics. L’alcalde d’Agullent, “ha volgut agrair l’esforç que està fent la Guardia Civil per reforçar la seua presència, després dels dos  episodis de robatoris que s’han patit al nucli urbà d’Agullent, i  que ara s’estan investigant”. Pau Muñoz també ha avançant que paral·lelament a la reunió amb el capità de la Guardia Civil i cap de la companyia de Xàtiva, també ha sol·licitat una reunió amb la Delegació de Govern, per abordar aquesta mateixa temàtica.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -