12/04/2024 - 14:31
Més

  Arriba la 35a edició de la revista “Almaig”

  Altres notícies

  L’Associació Cultural La Nostra Terra vol manifestar ha presentat un número més, el 35, de la revista que es publica ininterrompudament des de 1985, Almaig, Estudis i Documents. Un acte que es va realitzar el passat divendres 13 de desembre a les 19.30 h a la sala d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

  “Volem destacar la presència de la junta de govern i dels socis i sòcies, dels col·laboradors, dels representats d’altres entitats culturals, dels regidors i regidores del nostre Ajuntament, d’altres autoritats i del nostre alcalde i, sobretot, volem agrir la presentació d’aquest número al president dels Cronistes valencians, José Ramón Sanchis; un exemplar amb el qual hem volgut recordar el 775 aniversari d’Ontinyent com a Vila Reial” expliquen des de l’entitat.

  Des de l’associació volen agrair a l’Ajuntament d’Ontinyent, a l’Acadèmia de la Llengua Valenciana i a l’obra social de la Caixa de Pensions de Barcelona la seua col·laboració per a poder dur endavant un projecte com aquest en els temps que corren.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -