20/06/2024 - 23:18
Més

  L’Ivace subvencionarà les millores de l’àrea industrial d’Agullent amb 200.000 euros

  Altres notícies

  L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha concedit una ajuda de 197.222,8 euros a l’Ajuntament d’Agullent per tal de millorar i modernitzar el polígon industrial. En concret, s’actuarà sobre els polígons IP2, PI4-A, IP5, IP6, IP7 i IP8 d’Agullent.

  Entre les actuacions que subvencionarà l’Ivace es troba la de l’energia elèctrica i de l’aigua. A més, també està prevista la millora de les zones verdes, de l’enllumenat públic i de la senyalització horitzontal i/o vertical de trànsit.

  L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, valora molt positivament l’ajuda concebuda per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Segons el batle, “aquesta operació permetrà actuar a tots els polígons del terme municipal i reforçar d’aquesta manera el teixit industrial pel qual fa anys que estem treballant i apostant”. Muñoz remarca la importància de fer inversions en aquestes zones per “modernitzar-les i fer-les atractives perquè empreses d’altres llocs s’instal·len ací i creen llocs de treball”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -