11/08/2022 - 16:09
IniciVall d'AlbaidaAgullentL’Ivace subvencionarà les millores de l’àrea industrial d’Agullent amb 200.000 euros

L’Ivace subvencionarà les millores de l’àrea industrial d’Agullent amb 200.000 euros

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha concedit una ajuda de 197.222,8 euros a l’Ajuntament d’Agullent per tal de millorar i modernitzar el polígon industrial. En concret, s’actuarà sobre els polígons IP2, PI4-A, IP5, IP6, IP7 i IP8 d’Agullent.

Entre les actuacions que subvencionarà l’Ivace es troba la de l’energia elèctrica i de l’aigua. A més, també està prevista la millora de les zones verdes, de l’enllumenat públic i de la senyalització horitzontal i/o vertical de trànsit.

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, valora molt positivament l’ajuda concebuda per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Segons el batle, “aquesta operació permetrà actuar a tots els polígons del terme municipal i reforçar d’aquesta manera el teixit industrial pel qual fa anys que estem treballant i apostant”. Muñoz remarca la importància de fer inversions en aquestes zones per “modernitzar-les i fer-les atractives perquè empreses d’altres llocs s’instal·len ací i creen llocs de treball”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents