11/12/2023 - 11:19
Més

  Palomar, el poble valencià con més habitatges buits de la Sareb por habitant

  Altres notícies

  El Palomar, a la nostra comarca de la Vall d’Albaida, és el poble valencià amb més habitatges buits de la Sareb per habitant, amb almenys 24 habitatges immobilitzades en mans de l’entitat. En cap altre municipi de les províncies de València i Alacant, la Sareb posseeix una quantitat tan gran d’immobles per càpita.

  En termes generals, l’Olleria és el municipi de les tres comarques amb més habitatges immobilitzats en la cartera d’actius de la Sareb, amb un total de 70. Li segueixen l’Alcúdia de Crespins, que compta amb 56, i Xàtiva, amb mig centenar d’immobles. A Navarrés el ‘banc dolent’ disposa de 31 propietats residencials, per les 26 d’Albaida.

  La Conselleria d’Habitatge està ultimant la compra de 23 habitatges a Xàtiva i 4 a l’Alcúdia de Crespins amb l’objectiu d’alleujar la demanda que existeix en aquests dos municipis. Mancant conéixer amb detall la lletra menuda del decret promogut per l’Executiu Central per a traure a la llum aquestes propietats, s’estima que la majoria d’elles podria passar a formar part del parc públic de la Generalitat. No tots els immobles de la Sareb compleixen els requisits de moment per a entrar dins de la mesura del Govern per a mobilitzar els actius, ja que poden existir obstacles que impedeixen la seua activació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -