22/05/2024 - 6:02
Més

  Xerrada sobre les veus de dones a la lliteratura a Agullent

  Altres notícies

  La regidoria d’Igualtat ha organitzat per aquest dijous 13 de maig una xerrada sobre l’aportació a la literatura de diferents autores al llarg de la història. L’activitat, que tindrà lloc a les instal·lacions de la biblioteca municipal d’Agullent a les 19h, s’ha titulat “Una habitació pròpia”,  fent referència a l’assaig de principis del segle XX de l’escriptora Virginia Woolf, on parlava de la necessitat de qualsevol autor, de tenir llibertat personal per a crear art.

  “A la xerrada es pretén descobrir tant noves veus literàries, com d’altres oblidades o desconegudes”, comenta la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent, Maria Mora. En tant que l’aforament és limitat, per a poder participar a l’activitat cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca bé per telèfon 972907659 o bé via mail bibliotecagullent@outlook.com.

  Aquesta xerrada forma part d’un programa d’activitats anual que promou la regidoria d’Igualtat i que té com a objectiu visibilitzar el paper de les dones en diferents àmbits sòcio-culturals. Cal recordar,  que al llarg del mes de març i abril als carrers d’Agullent s’ha desenvolupat l’exposició urbana “Dones que han  obert camins” que a través de vint vinils repartits pels carrers d’Agullent ha mostrat la trajectòria de dues desenes de dones destacades en les seues respectives disciplines professionals. “Una de les línies d’acció que ens marca que el I Pla Municipal d’Igualtat d’Agullent, que tenim ara vigent, és promoure activitats que ajuden a fer visible la presència de les dones també en l’àmbit públic i de producció intel·lectual”, remarca la regidora d’Igualtat. Des de la regidoria s’agraeix la implicació de l’Associació d’Ames de Casa d’Agullent en l’organització de la xerrada d’aquest dijous 13 de maig.

  D’altra banda, cal recordar que la regidoria d’Igualtat ha incorporat recentment nous títols a la “Prestatgeria per la Igualtat” creada a l’any 2016 a la biblioteca municipal. Un increment d’obres que es fa anualment, coincidint amb els voltants del 8 de març, i que combina novetats amb títols de referència.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -