11/12/2023 - 10:08
Més

  Montaverner instal·la un desfibril·lador públic en l’exterior del centre de salut

  Altres notícies

  Montaverner ha incorporat un nou Desfibril·lador Extern Automàtic,aquest s’ha instal·lat en l’exterior del Centre de Salut, en el centre del poble. D’aquesta manera el que es pretén és que estiga en un lloc cèntric i accessible a la població perquè puguen fer ús d’ell quan siga necessari. El desfibril·lador permet tractar una parada cardiorespiratòria, actuant ràpidament per a poder salvar la vida de qualsevol persona.

  En el moment en què uses el desfibril·lador aquest automàticament connecta amb el telèfon d’emergències i a més et va indicant els passos a seguir amb el pacient.
  Des de la Regidoria de Sanitat s’han realitzat diversos cursos formatius en el municipi per a aprendre a emprar-lo. S’ha explicat les particularitats de l’aparell i com poder manejar-lo en cas de necessitat.

  La Regidora de Sanitat, Gloria Soriano ha mostrat la seua satisfacció per l’adquisició del desfibril·lador i ha assegurat que des de l’Ajuntament de Montaverner continuarem promovent mesures i eines necessàries per a garantir la seguretat dels nostres veïns i veïnes. Volem continuar duent a terme accions que ajuden a salvar vides. Hui Montaverner és un poble més cardioprotegido”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -