29/02/2024 - 0:01
Més

  Montaverner va presenta el cartell i la programació de la 15a edició del MON-DOC.

  Altres notícies

  Divendres 20 d’octubre per la vesprada, Montaverner va tornar a vestir-se de gala per a presentar la quinzena edició de la seua Mostra Internacional de Cinema Documental, MON-DOC, que es celebrarà del 17 al 25 de novembre. Una gala, a l’auditori Luis Peiró, que va servir per a donar a conèixer el cartell anunciador del Mon Doc. Obra dissenyada enguany per David Barranca i Raúl Calderón, que reprodueix la façana de l’antic cinema de Montaverner preservant, aixi, l’herència del setè art al poble. Al llarg de la mostra es projectaran 18 documentals, els que formen part de la programació d’enguany, seleccionats d’entre 250 treballs presentats. Dotze d’ells (sis llargs i sis curts) participen al premi MON-DOC i la resta formen la secció Mostra, la part no competitiva del festival. Tot per acostar el millor cinema documental d’arreu del mon fins Montaverner.

  Documentals que reflecteixen esdeveniments reals i cada vegada amb més vessant social. Com ja és tradicional, 3 seran els premis a atorgar. Millor llargmetratge, millor curtmetratge i també el premi del públic que des de fa dos anys compta amb dotació econòmica.

  La Regidora de Cultura, Inés Tudela, va posar en valor esta mostra, ja que enguany ja és la 15 edició que es celebra i que any rere any millora en qualitat i en major nombre d’espectadors.

  Un arrencament que va comptar, a més, amb la presència del diputat de Fons Europeus, Administració i Innovació, Juan Ramón Adsuara. L’acte va concloure amb l’obra de teatre “Globe Story” a càrrec de la companyia El Perro Azul Teatro. Un espectacle amb dos intèrprets i un piano que posa música en viu a les escenes, tal i com es feia a les antigues projeccions de cinema mut a les quals alhora ret homenatge l’obra.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -