Montaverner posa en marxa la primera campanya de Nadal en suport al comerç local

0

La Regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Montaverner, encapçalada pel Regidor Juan Antonio Camarasa, ha posat en marxa la I Campanya de Nadal en suport al comerç local de població. Una campanya que va començar ahir dilluns i que s’estendrà fins al pròxim 29 de desembre.

Cada establiment del municipi te a la seva disposició 200 tiquets que lliuraran a aquelles persones que consumeixin o compren al establiment. En cada local és disposa d’una urna on podin introduïr la papereta per a participar en el sorteig d’un xec de 50 euros per consumir al mateix establiment. El 30 de desembre, al saló de plens, és realitzarà el sorteig d’aquests xecs.

El Regidor d’Economia, Juan Antonio Camarasa, ha afirmat que “el comerç local és fonamental, és una font d’ocupació que hem de mantenir”. Hem de fomentar la compra i el consum local perquè sense aquests negocis Montaverner perd ocupació i serveis. Estem molt satisfets per l’acolliment dels comerços a aquesta iniciativa, ja que més de 20 espais comercials s’han sumat, com els forns, perruqueries, bars i botigues.