Mariola Verda denúncia la realització d’obres irregulars a la “Masia del Somo”

0
Mariola Verda denúncia la realització d’obres irregulars a la “Masia del Somo”

Des de Mariola Verda vole donar a conéixer a la població la situació que està ocorrent a la Masia del Somo, on els propietaris dels quals estan portant a terme unes treballs, que segons han informat, no disposen dels permisos necessaris per a realitzar-les.

Desde l’assoaciació Mariola Verda, assenyalen que han obert unes rases en la meitat de la massa forestal i algun abancalat per tal de portar, en un futur, la llum i l’aigua des d’una altra finca de la seua propietat.

Segons expliquen des de l’associació “han posat uns pals al perímetre de la finca per a després poder col·locar una tanca. Per a realitzar aquesta actuació, també necessiten el permís de la Conselleria, i a dia de hui, ens han dit que no el tenen. A la zona més propera a la masia també observem que hi ha una altra tanca i no compleix els requisits corresponents, ja que no és una tanca cinegètica, la qual haurien de llevar i posar una que sí complira la legislació vigent”.

“El dia 3 de desembre des de Mariola Verda vam comunicar al Parc Natural, a l’ajuntament de Bocairent i a l’agent medioambiental, la situació que estava ocorrent a la finca del Somo. Després de comunicar-nos que les obres estaven parades, la nostra sorpresa va ser, quan el dia 5 de desembre, ens vam desplaçar fins allí i les obres ja estaven acabades, amb els bancals llaurats per a intentar dissimular l’actuació portada a terme” assenyalen des de l’associació.

Des de l’associació afegixen “sembla ser que van decidir tallar alguns pins i tallar el pas en alguns camins i sendes. Han llaurat un camí molt proper a un abancalat”. Conclouen al comunicat afirmant que solament disposen d’un permís per poder realitzar obres de restauració a la masia, independent al que ells denuncien.

No hi ha articles per mostrar