Ontinyent efectua una neteja intensiva de 26 parcs públics i zones verdes escolars

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Serveis Municipals, està procedint estos dies a una acció de neteja intensiva d’un total de 26 parcs públics i zones verdes escolars.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta ha explicat que esta neteja intensiva extraordinària ve fent-se als últims anys a partir del mes d’abril, contemplant accions com ara la neteja de zones pavimentades amb aigua a pressió; la neteja humida del mobiliari urbà amb desinfectants, incidint especialment les papereres, fonts i jocs infantils; l’eliminació de grafittis als jocs infantils; la neteja a fons dels imbornals; la neteja dels residus que puguen haver baix les plantes, o el buidatge i neteja del fons de les basses, estancs o fonts ornamentals.

Els primers parcs on s’actuarà esta setmana i la que ve són el d’Ausias March, Mestre Ferrero, Jaume I, Pere IV, Grup Ramon Llin, i Glorieta. A continuació serà torn per als parcs de Donants de Sang, la Cerámica, Sant Rafel, Xalet de les Boles, la Inmaculada, Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor, La Vila, el Llombo, Alejandro Bataller i Sant Domingo. Als propers mesos també es farà una neteja intensiva del Poliesportiu i de les zones verdes dels col·legis.

Manuel Cuesta demanava la col·laboració ciutadana per mantenir el més nets possibles estos espais, “ja que per mantenir Ontinyent net és fonamental contar amb la col·laboració dels veïns i veïnes. Els nostres parcs, jardins i zones verdes són de totes i tots, i com a tals hem de tenir cura del seu estat”, assenyalava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les Biblioteques d’Ontinyent incorporen 600 llibres per educar en igualtat

Ontinyent incorpora 600 llibres aptes per a l’educació en igualtat als espais Violeta de les …