IniciVall d'AlbaidaBocairentLa Pasqua Jove de Bocairent continua plena d’activitats

La Pasqua Jove de Bocairent continua plena d’activitats

Del 23 al 30 d’abril, Bocairent viu la quarta edició de la Pasqua Jove impulsada pel Consell municipal de la Joventut i pel Centre d’informació juvenil. En aquesta ocasió, la programació inclou deu activitats per a infants, adolescents i joves. Per als més menuts, l’oferta preveu jocs tradicionals, un taller de pintura d’ous, una vesprada de patinatge, cinema i un espectacle de música i ball a càrrec del grup Trobadorets. Al seu torn, els adolescents compten amb una gimcana de jocs, una eixida en bicibleta i un parc multiaventura mentre que la franja de joves pot participar en una vesprada d’oci i sopar, una projecció cinematogràfica i un espectacle de màgia de la mà de Rubén Aparisi.

Xavi Molina, regidor de Joventut, destaca “el treball conjunt del Consell municipal de l’Ajuntament i del consistori mateix que no sols va permetre posar en marxa la iniciativa Pasqua Jove el 2016, sinó que també ha permès consolidar-la al llarg dels anys posterior fins ara”. A més, Molina valora la varietat de propostes i de formats amb cites tan destacades com la que aquest divendres, 26 d’abril a les 20.00 h, oferirà el televisiu Rubén Aparisi, conegut per les seues aparicions en À Punt, que portarà al Teatre Avenida el seu espectacle de màgia ‘L’espill’.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular