L’Olleria acull aquest cap de setmana del Curs Internacional de Música

L’Olleria acull del 20 al 22 d’abril la XIV edició del Curs Internacional de Música, el CIMVO. Un curs, que com ve sent habitual en els últims anys, comptarà amb professors de prestigi internacional.“ El curs ha aconseguit fer-se un lloc dins de panorama musical i cada vegada és més la gent que s’interessa per ell. A més, i com a complement del curs  es celebraran dos concerts, un a càrrec del professorat i amb col·laboració de la SEM Santa Cecilia, i l’altre a càrrec del Trio Romm que serà la per primera vegada en Espanya”,explica Gloria Micó, Regidora de Cultura.

A més, hi ha diferents activitats programades com explica José Chafer, director del CIMVO:” el divendres ens visitaran experts de Yamaha Espanya per presentar-nos totes les seus novetats i ens faran un taller de customització del so, és a dir, ens explicaran el funcionament intern de la trompeta i quins detalls ens poden ajudar a canviar el seu so”. D’altra banda, per a dissabte hi ha prevista una exposició d’instrument de la tenda Atempo, i Antonio Rapachoulo, un fabricant de trompetes artesanals d’Itàlia presentarà, per primera vegada a Espanya, els seus productes.

Un dels plats forts del CIMVO son els dos concerts, el de dissabte a càrrec de la SEM Santa Cecilia i els professors, i el diumenge del Trio Romm. “ Per fer un símil amb el món del futbol, és com si vinguera a l’Olleria a actuar el mateix Pelé. Ronald, el fundador del Trío, és un home amb una trajectòria musical espectacular amb nombrosos reconeixements a nivell internacional i és per a nosaltres tota una sort poder escoltar-los ací i aprendre d’ells”, afirma José Cháfer.

A més, i com a novetat, tots els alumnes del curs disposaran d’un any de llicència d’una nova aplicació per a ipad, creada per una empresa de Pamplona, i que reconeix el ritme de la partitura que s’està tocant, el que fa que vaja avançant per ella mateixa sense necessitat d’anar passant les pàgines.

CIMVO, un dels partnersde la World Trumpet Society

D’altra banda, el CIMVO serà un dels partnersde la recent creada World Trumpet Society. Una societat musical internacional de trompetistes que es va presentar públicament fa tan sols unes setmanes, i que celebrarà el seu primer congrés a Canadà. Un congrés, que podria acollir l’Olleria en futures edicions.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Guàrdia Civil registra un habitatge de l’Olleria en la cerca de Marta Calvo

La Guàrcia Civil ha registrat durant el matí d’avui dijous un segon habitatge del principal …