22/05/2024 - 6:49
Més

  La Policia Local d’Albaida evita un tràgic accident durant la desfilada del Mig Any

  Altres notícies

  Des de l’Ajuntament d’Albaida volen agrair a la Policia Local de la localitat, la seua ràpida actuació en l’incident ocorregut la passada nit del dissabte 14 d’abril mentre tenia lloc la desfilada del Mig Any Fester a la població.

  A les 21.45 hores aproximadament, en plena celebració del mig any fester, va irrompre direcció al carrer Elías Tormo, un vehicle tot terreny de gran cilindrada que venia des de l’avinguda Fora Fora conduint en direcció contraria. Un dels nostres Policies Locals es va situar enfront del vehicle, a l’altura de la plaça Major, realitzant-li la senyal de parada i posant així en perill, la seua integritat física. Malgrat això el conductor va fer cas omís, l’agent va tindre que apartar-se per tal de no ser atropellat i el vehicle va continuar pel carrer Elias Tormo  fins al cantó del carrer Rebot on va girar. Després d’avisar i apartar al públic que esperava en la calçada per veure a la següent filà passar, l’agent va iniciar una persecució conseguint detindre i atrapar al vehicle infractor al carrer de la Verge de Gràcia.

  El conductor va ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica, donant un resultat positiu, quasi triplicant la taxa legal permesa. Ens agradaria aprofitar aquest comunicat per donar les gràcies al nostre agent veterà de la Policia Local per haver evitat un mal major, i també a la Guàrdia Civil d’Albaida així com al destacament de la Guàrdia Civil de Tràfic de Xàtiva per la seua ràpida actuació a l’hora de realitzar les proves. El conductor, qui havia vingut a Albaida amb motiu de les festes, ha sigut imputat dels delictes de conducció temerària amb risc concret a la vida i conducció davall la influència de begudes alcohòliques. Les diligències a hores d’ara ja es troben al Jutjat d’Instrucció d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -