19/05/2024 - 23:17
Més

  Detingut un home per furtar gasoil a una empresa de l’Olleria

  Altres notícies

  La Policia Local i la Guàrdia Civil de L’Olleria van detindre la passada nit del dissabte 18 de febrer a un individu que estava robant gasoil en l’empresa Cartonatges Bernabeu del Polígon Teuladets.

  El vigilant de seguretat de la mercantil va donar la veu d’alarma a les 21.16 hores de la nit, en avisar a la Policia Local de L’Olleria de la presència d’un turisme i un camió de color verd, semblances als vehicles sospitosos dels últims robatoris de gasoil ocorreguts en altres camions estacionats en el lloc dels fets.

  A l’arribada dels Agents, aquests van identificar a dos homes dins del vehicle, i a un tercer que es trobava amagat entre arbustos, segons les autoritats, indocumentat, agotzonat, amb una llanterna i dos tornavisos i amb una forta olor de gasoil. El sospitós encaputxat i amb vestimenta negra, un home de 43 anys i de nacionalitat romanesa, va ser detingut després d’una persecució a peu camp a través.

  Després de la inspecció ocular realitzada pels agents, van poder comprovar que un dels camions estacionats a la atura on es trobava el ja detingut, presentava una fractura del tap, així com danys compatibles amb el fet d’haver sigut forçat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -