02/10/2023 - 7:18
Més
  IniciVall d'AlbaidaL'OlleriaDetingut un home per furtar gasoil a una empresa de l'Olleria

  Detingut un home per furtar gasoil a una empresa de l’Olleria

  La Policia Local i la Guàrdia Civil de L’Olleria van detindre la passada nit del dissabte 18 de febrer a un individu que estava robant gasoil en l’empresa Cartonatges Bernabeu del Polígon Teuladets.

  El vigilant de seguretat de la mercantil va donar la veu d’alarma a les 21.16 hores de la nit, en avisar a la Policia Local de L’Olleria de la presència d’un turisme i un camió de color verd, semblances als vehicles sospitosos dels últims robatoris de gasoil ocorreguts en altres camions estacionats en el lloc dels fets.

  A l’arribada dels Agents, aquests van identificar a dos homes dins del vehicle, i a un tercer que es trobava amagat entre arbustos, segons les autoritats, indocumentat, agotzonat, amb una llanterna i dos tornavisos i amb una forta olor de gasoil. El sospitós encaputxat i amb vestimenta negra, un home de 43 anys i de nacionalitat romanesa, va ser detingut després d’una persecució a peu camp a través.

  Després de la inspecció ocular realitzada pels agents, van poder comprovar que un dels camions estacionats a la atura on es trobava el ja detingut, presentava una fractura del tap, així com danys compatibles amb el fet d’haver sigut forçat.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit