08/12/2022 - 17:43
Més
  IniciEconomiaEducació invertirà prop de 7,7 milions d'euros a les obres del CEIP...

  Educació invertirà prop de 7,7 milions d’euros a les obres del CEIP Manuel Sanchis Guarner de l’Olleria

  La Conselleria d’Educació ha adjudicat 72,5 milions d’euros per a construir o realitzar millores importants de 16 centres educatius de 14 comarques. De la inversió es destinen 4,7 milions per a 3 actuacions en centres educatius de les comarques d’Alacant; 5,5 milions d’euros per a 3 actuacions en centres educatius de les comarques de Castelló, i 62,3 milions d’euros per a 10 noves actuacions a les comarques de València.

  Segons la consellera Raquel Tamarit, “amb aquestes delegacions del pla Edificant ja hem adjudicat 1.114,7 milions d’euros per a la millora d’infraestructures educatives: 393,6 milions per a les comarques d’Alacant, 181,2 milions per a les de Castelló i 539,9 milions per a les de València”.

  “En aquesta nova adjudicació de fons econòmics l’últim pas és que cada actuació siga aprovada en els plens municipals de cadascun dels 16 ajuntaments sol·licitants. D’aquesta manera, les poblacions podran iniciar les tramitacions de les obres amb els fons econòmics destinats per la Conselleria”, ha afegit la titular d’Educació.

  Les noves actuacions inclouen la construcció de nou del CEIP Lope de Vega de Torrent i del CEIP Sanchis Guarner de l’Olleria. Aquesta actuació inclou l’ampliació dels aularis d’Infantil i Primària per tal de passar d’un centre d’una a dues línies i la construcció d’un gimnàs. La nova escola, per tant, disposarà de dues aules d’Infantil de 2 anys gratuïtes, sis aules d’Infantil de 3-5 anys, dotze de Primària i un menjador amb cuina pròpia per a 400 comensals en dos torns.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit