13/07/2024 - 10:34
Més

  “Entre Muntanyes” ofereix dues rutes a Fontanars dels Alforins i Otos

  Altres notícies

  A pesar dels dies festius, aquest cap de setmana continua “Entre Muntanyes”, el programa de senderisme gratuït impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida en col·laboració amb la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat. En aquesta ocasió, els municipis de Fontanars dels Alforins i Otos seran els escenaris d’aquestes rutes.

  Dissabte dia 13, Fontanars dels Alforins oferirà una ruta per Serra Ombria. Aquesta excursió tindrà un recorregut de 10 kilòmetres i 4 hores de duració, i està catalogada com una ruta de dificultat mitjana-alta. L’alt de la Replana o l’alt del Moro seran alguns dels punts d’interés pels quals passarà la ruta. En finalitzar la ruta, els participants gaudiran d’un vi a la Casa de la Cultura.

  L’endemà, diumenge 14, la cita serà amb la ruta SL-CV10 Otos-Paratge Protegit Ombria del Benicadell. Un recorregut de 8,5 kilòmetres, 3 hores i mitja i una dificultat mitjana-baixa. Els participants passaran per la zona del Pou, el camí de la Caseta de Xamarra o el Castell de Carbonera, entre altres. La ruta finalitzarà amb un refrigeri.

  Cal recordar que encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs a la cartelleria. A més es podrà trobar més informació a www.valldalbaida.com.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -