04/12/2023 - 1:48
Més

  Fontanars dels Alforin suspén la organitzacio de les seues festes de Moros i Cristians 2020

  Altres notícies

  Diumenge passat, Fontanars dels Alforins, comunicava oficialment la decisió de suspendre temporalment les seues festes de Moros i Cristians. Així ho comunicaren oficialment a les xarxes socials en un comunicat on assenyalen que s’han vist obligats a no poder continuar amb les tasques necessàries a causa del confinament que estem vivint per la Covid-19.

  “Davant la incertesa social que ens travessa, hem decidit esperar a que l’estat d’alarma finalitze, i veure si aleshores tenim més notícies per tal de continuar o no la nostra tasca. Arribat eixe moment, si hi ha alguna ordre de prohibició per part de l’autoritat quant a la celebració de les festes, no tindríem altra opció que acatar-la. Si pel contrari, hi ha la més mínima possibilitat de fer-les, encara que siguen unes Festes més modestes, bucariem el màxim consens i acceptació de tots, per a porta‐les endavant” han assenyalat.

  Així mateix expliquen que “aquesta situació fa molt complicada als nostres càrrecs i a les seues famílies organitzar i preparar les seues pròpies capitanies. És per tant, que la Comissió de Festes, després d’haver parlat amb ells i ser coneixedors de les seues opinions, considerem necessari alliberar-les ja d’aquestes tasques per a enguany i posposar-les el càrrec per a l’any que ve“.

  Dintre d’aquesta decisió, no es realitzarà el programa de festes i demanen comprensió amb la situació actual que estem vivint. Prèviament, dissabte vesprada Albaida anunciava també la suspensió del càrrecs de Moros i Cristians.

  🔴COMUNICAT DE LA COMISSIÓ DE FESTES DE MOROS I CRISTIANS DE FONTANARS DELS ALFORINS🔴Fontanars dels Alforins, a 19 d…

  Publicada por Moros Cristians Fontanars en Domingo, 19 de abril de 2020

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -