Fontanars dels Alforin suspén la organitzacio de les seues festes de Moros i Cristians 2020

Diumenge passat, Fontanars dels Alforins, comunicava oficialment la decisió de suspendre temporalment les seues festes de Moros i Cristians. Així ho comunicaren oficialment a les xarxes socials en un comunicat on assenyalen que s’han vist obligats a no poder continuar amb les tasques necessàries a causa del confinament que estem vivint per la Covid-19.

“Davant la incertesa social que ens travessa, hem decidit esperar a que l’estat d’alarma finalitze, i veure si aleshores tenim més notícies per tal de continuar o no la nostra tasca. Arribat eixe moment, si hi ha alguna ordre de prohibició per part de l’autoritat quant a la celebració de les festes, no tindríem altra opció que acatar-la. Si pel contrari, hi ha la més mínima possibilitat de fer-les, encara que siguen unes Festes més modestes, bucariem el màxim consens i acceptació de tots, per a porta‐les endavant” han assenyalat.

Així mateix expliquen que “aquesta situació fa molt complicada als nostres càrrecs i a les seues famílies organitzar i preparar les seues pròpies capitanies. És per tant, que la Comissió de Festes, després d’haver parlat amb ells i ser coneixedors de les seues opinions, considerem necessari alliberar-les ja d’aquestes tasques per a enguany i posposar-les el càrrec per a l’any que ve“.

Dintre d’aquesta decisió, no es realitzarà el programa de festes i demanen comprensió amb la situació actual que estem vivint. Prèviament, dissabte vesprada Albaida anunciava també la suspensió del càrrecs de Moros i Cristians.

?COMUNICAT DE LA COMISSIÓ DE FESTES DE MOROS I CRISTIANS DE FONTANARS DELS ALFORINS?Fontanars dels Alforins, a 19 d…

Publicada por Moros Cristians Fontanars en Domingo, 19 de abril de 2020

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Dos ferits per un accident entre un camió i una furgoneta a la Font de la Figuera

Sobre les 11.50 hores, s’ha produït un accident entre un camió i una furgoneta, en …