01/12/2023 - 20:23
Més

  Castelló de Rugat confina el personal administratiu per un possible cas de Covid-19

  Altres notícies

  Actualització 6 d’agost:

  Finalment l’ajuntament de la població ha emés un segon comunicat explicant que segons les indicacions sanitàries, no existeix risc conegut de contagi de Covid-19 en la plantilla municipal, i per això es reprenen les activitats.

  Publicada por Ajuntament Castelló de Rugat en Miércoles, 5 de agosto de 2020

  Precedent

  L’ajuntament de Castelló de Rugat va decidir confinar el personal administratiu de l’ajuntament de forma temporal per un possible positiu de coronavirus entre els treballadors de la plantilla municipal.

  En el comunicat difós a les xarxes socials, fan una crida a la calma i a la responsabilitat, ja que a hores d’ara és necessari un segon prova per assegurar el resultat. En cas de confirmar-se Salut pública iniciaria l’estudi de contactes.

  Al mateix temps han suspés de forma temporal el taller de jocs d’enginy per avui dimecres, la reunió de propietaris i propietàries d’Horta Gran, i l’acte del pròxim divendres a la Casa de la Cultura.

  Publicada por Ajuntament Castelló de Rugat en Miércoles, 5 de agosto de 2020

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -