08/12/2022 - 16:57
Més
  IniciVall d'AlbaidaCastelló de RugatCastelló de Rugat confina el personal administratiu per un possible cas de...

  Castelló de Rugat confina el personal administratiu per un possible cas de Covid-19

  Actualització 6 d’agost:

  Finalment l’ajuntament de la població ha emés un segon comunicat explicant que segons les indicacions sanitàries, no existeix risc conegut de contagi de Covid-19 en la plantilla municipal, i per això es reprenen les activitats.

  Publicada por Ajuntament Castelló de Rugat en Miércoles, 5 de agosto de 2020

  Precedent

  L’ajuntament de Castelló de Rugat va decidir confinar el personal administratiu de l’ajuntament de forma temporal per un possible positiu de coronavirus entre els treballadors de la plantilla municipal.

  En el comunicat difós a les xarxes socials, fan una crida a la calma i a la responsabilitat, ja que a hores d’ara és necessari un segon prova per assegurar el resultat. En cas de confirmar-se Salut pública iniciaria l’estudi de contactes.

  Al mateix temps han suspés de forma temporal el taller de jocs d’enginy per avui dimecres, la reunió de propietaris i propietàries d’Horta Gran, i l’acte del pròxim divendres a la Casa de la Cultura.

  Publicada por Ajuntament Castelló de Rugat en Miércoles, 5 de agosto de 2020

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit