22/05/2024 - 6:31
Més

  Bielsa visita les inversions de Diputació en Aielo, Benigànim i Castelló de Rugat

  Altres notícies

  El condicionament i modernització de la Casa de la Joventut d’Aielo de Malferit o la renovació del pati de l’escola infantil de Castelló de Rugat, són alguns dels 289 projectes finançats per la Diputació de València en el marc d’un Pla d’Inversions que ha repartit més de 14 milions d’euros entre els municipis de La Vall d’Albaida. El vicepresident Carlos Fernández Bielsa, responsable de Cooperació Municipal, ha visitat la comarca per a seguir de prop el desenvolupament d’estes i altres actuacions que estan en marxa o ja executades.

  Bielsa ha iniciat la seua travessia per La Vall d’Albaida a Aielo de Malferit, on s’ha reunit amb el seu alcalde, Juanra Espí. Durant el recorregut, el vicepresident s’ha acostat a les obres que s’estan duent a terme en les instal·lacions de l’antic col·legi, ara Casa de la Joventut, que, gràcies al Pla d’Inversions, s’està condicionant i modernitzant per a transformar-les en un espai multifuncional per als joves i associacions del municipi.

  La següent parada del diputat provincial ha tingut lloc en la localitat de Benigànim. Acompanyat per l’alcaldessa, Amparo Canals, ha comprovat com els plans provincials de la Diputació de València estan permetent millorar els carrers i places del municipi, així com crear nous espais per a l’ús de la ciutadania.

  Finalment, Carlos Fernández Bielsa ha finalitzat la seua visita a la Vall d’Albaida a Castelló de Rugat. Allí, al costat de l’alcalde Antonio Esquinas, ha conegut de primera mà les millores executades amb el Pla d’Inversions en el municipi, entre les quals es troba la compra del nou vehicle híbrid per a la Policia Local, el sistema aerotérmico del Centre Cultural Carmen Alborch, o la pròxima renovació del pati de l’escola infantil.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -