El passat diumenge 17 d’octubre es va disputar a Xàtiva una nova edició de la Pujada al Castell, en la que el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat per un total de 12 atletes. Va ser en les categories de promoció on es va centrar la participació de la pràctica totalitat dels atletes. Així, en categoria benjamí Arantxa Serralle acabà cinquena i Alba Roselló sisena. En alevins, en xics bon sisè lloc per a Joel Gandia, seguit més arrere per Nico Fita, mentre que en xiques Isabel Cháfer acabava segona i Núria Gómez tercera, seguides de les seues companyes d’equip Aitana Reig, Daniela Sananselmo, Laia Mollà, Alma Pascual i Carla Pascual. Totes elles tornaran a la competició el proper dia 31 al cross d’Alcoi. Pel que fa a la categoria de veterans, Javi Cháfer acabà en el lloc 37 de la categoria.

A més, la temporada de camp a través va començar més matinera que mai al Cross d’Orpesa, on Ferran Reig va aconseguir un molt bon cinquè lloc en la prova sub14, en una prova en la que del tercer al sisè classificat hi hagué una diferència de només 3 segons.