El PP de Bocairent denuncia que el deute de la Generalitat ascendeix ja a 1,1 milions mentre l’alcalde “baixa els braços”

El portaveu del Partit Popular a Bocairent, Toni Belda, ha denunciat hui que el deute de la Generalitat amb el municipi ascendeix ja a més de 1,1 milió d’euros, la qual cosa suposa el 33% del Pressupost municipal mentre el acalde “ha baixat els braços”, fa desistiment de funcions i no reclama els diners dels veïns perquè posa els seus interessos de partit per davant dels interessos del municipi”.

Així, el portaveu popular ha assenyalat que la gran majoria del pressupost es concentra en obres educatives, en el foment de l’ocupació i en el fons de cooperació municipal, deixant en “paper banyat” la defensa del municipalisme i la lluita contra la despoblació de Ximo Puig. Així, ha assenyalat que només en impuls de l’ocupació el Consell deu al municipi més de 200.000 euros, als quals se sumen els 650.000 del CEIP Lluis Vives. “Tot això està passant amb la connivència còmplice de l’alcalde socialista Xavi Molina”.

“Amb els diners que ens deu PSOE i Compromís, podríem millorar l’atenció social dels majors de la localitat, atendre la dependència, millorar les infraestructures del municipi i impulsar la creació d’ocupació” però l’alcalde socialista “prefereix pagar-li el plats trencats a Puig amb els diners dels bocairentinos que invertir al seu poble”.

El Partit Popular ha denunciat que el President de la Generalitat, Ximo Puig, deu als ajuntaments valencians sol en l’exercici 2019, quasi 300 milions d’euros entre deutes i inversions no executades, la qual cosa està asfixiant els serveis dels municipis valencians.

Els ajuntaments assumeixen cada vegada més competències de la Generalitat davant la deixadesa de Puig, competències que són assumides sense que vinga diners del Consell ja que, només en ajudes i subvencions i malgrat tindre un 2,5% més d’ingressos, Puig els deu 190 milions d’euros als quals se sumen els 100 milions d’euros de partides sense executar.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Cultura reconeix Alcoi i Bocairent com a capitals culturals valencianes a partir del 25 d’abril

Bocairent destaca per un projecte atrevit basat en el dinamisme del teixit associatiu local i la gran diversitat cultural