El veïnat de Bocairent rep màscares personalitzades per empreses locals

L’Ajuntament de Bocairent va començar aquest dilluns, 25 de maig, el repartiment de màscares homologades per a tot el veïnat empadronat en el municipi. Aquests elements de seguretat compten amb la particularitat de tenir imprés el lema ‘Sóc de Bocairent’ gràcies a la col·laboració del consistori amb les empreses Creaciones Euromoda i Helioprint. En total, es repartiran sis mil unitats, cinc mil de la mida prevista per a persones adultes i la resta per als més menuts de la localitat.
La recollida pot realitzar-se en les dependències municipals de dilluns a dijous en horari de 15.00 a 19.00 h i tan sols es requereix portar el document d’identificació personal corresponent. No obstant això, l’Ajuntament ha previst el lliurament en els domicilis de les persones de risc prèvia petició telefònica.

El repartiment permet garantir el dret de tot el veïnat de comptar amb màscares davant l’obligatorietat del seu ús en l’espai públic que no permeta la distància física de seguretat. Així, a més de l’homologació necessària, el teixit emprat és de màxima qualitat i pot ser reutilitzat mitjançant l’adopció de filtres.

La iniciativa conjunta entre l’Ajuntament i dos de les firmes locals de referència permet donar suport a empreses del clúster sanitari valencià així com reforçar l’imaginari local després de “la responsabilitat col·lectiva exercida per a fer front a la pandèmia de la Covid-19”. Per això, des del consistori s’agraeix la predisposició i l’ajuda rebuda per Creaciones Euromoda i per Helioprint “per oferir al nostre veïnat un producte de qualitat que ens identifica com a poble i ens proporciona seguretat en el context sanitari actual”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’eliminen els semàfors de dilluns a divendres a la Plaça de la Concepció

Des d’aquest dilluns 29 de juny l’accés al centre urbà d’Ontinyent serà més fluït, en …