Messenger Rooms, alternativa a Whatsapp i Zoom per fer videotelefonades de fins 50 persones

0

¿Qui no ha utilitzat Whatsapp o Zoom per fer video telefonades durant les passades setmanes de confinament? Ara que tornem a la famosa nova normalitat, més d’un ja s’ha acostumat a utilitzar certes eïnes tecnològiques per fer reunions o converses. Però no totes les aplicacions son gratuïtes o permeten l’opció de més de 4 pantalles simultànies com és el cas de Whatsapp, o Zoom la qual de forma gratuïta limita el temps a 40 minuts.

Ara també es pot utilitzar una eïna de Facebook: Messenger Rooms permet que els usuaris de puguen crear sales de videoconferències de fins a 50 integrants. L’avantatge d’aquesta eina és que és totalment gratuïta i les sessions no tenen un límit de duració.

Els usuaris poden fer sales des de la versió web de Facebook, l’aplicació mòbil i des de l’app de Messenger. A través d’un enllaç les persones podran unir-se a la videoconferència. S’espera que prompte els usuaris puguen integrants puguen ingressar des d’altres xarxes socials com WhatsApp i Instagram.

Com fer videotelefonades de 50 persones amb Messenger Rooms

El primer és iniciar sessió en Facebook. Una vegada dins de la xarxa social en l’opció de “Crear publicació” apareix una icona d’una càmera de vídeo amb el nom “Crear sala”. També pot ser que com a usuari t’aparega un anunci creat per Facebook on et convida a crear una sala.

Una vegada polses “Crear sala” apareixeran tres opcions, entre elles “Activitat de la sala”, on l’usuari ha de triar la temàtica de la sala. Triaràs la que busques o també pots crear el teu propi tema. Després hauràs de triar els teus convidats. Allí apareixerà l’opció per a convidar als teus amics o a altres persones en concret. Si es tria la segona opció l’enllaç es podrà compartir perquè altres persones puguen unir-se, incloent a les que no estan en la llista d’amics.

Publicitat