Facebook ja permet eliminar de forma masiva publicacions del propi perfil

La funció que potser molts usuaris han estat esperant ja sembla ser una realitat. La xarxa social Facebook ha incorporat una nova actualització en la seua plataforma que li permet als seus usuaris poder eliminar massivament publicacions en el seu perfil.

Una cosa bastant molesta per als usuaris de Facebook ha sigut el fet d’haver d’eliminar una a una les seues publicacions, ja que no hi havia forma de poder fer-ho de manera massiva, però ara Facebook en les últimes actualitzacions ja permet que puguen eliminar-se en massa.

Com esborrar massivament les publicacions de Facebook?

Aquesta funció podria prendre’s com una manera de netejar el compte de Facebook, ja que molts usuaris solen tindre publicacions que ja no volen que apareguen en el seu perfil, però malgrat que fins la data solament es podia fer d’una en una, alguns preferien deixar-lo així. Ara aml la nova actualització les coses es tornen molt més fàcils per als usuaris.

Aquesta funció es troba en “Registre d’activitat” on els usuaris podran seleccionar les publicacions i eliminar-les. La funció permet escollir quines es volen eliminar o maintndre. Es permet escollir de forma alterna, i inclús poder buscar, o utilitzar filtres específics.

Ara bé, cal tindre en compte que aquesta funció sols es troba disponible en les aplicacions per a iOS i Android, pel que si et trobes navegant en la versió web de la pàgina, pel moment encara no es pot utilitzar.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.