Com saber si una sèrie o pel·lícula continuara estant disponible en Netflix

Si eres dels que els agrada les sèries o pel·licules, i a més a més tens compte de Netflix, et contem trucs per poder avançar-te i no pedre’t el contingut abans de ser descatalogat del gran distribuïdor de continguts audiovisuals per excel·lència.

Tots sabem que Netflix s’ha convertit, sens dubte, en unes de les principals pantalles d’entreteniment en el món. El seu ampli catàleg de contingut de pel·lícules, sèries i documentals es va renovant cada cert temps, la qual cosa obliga la plataforma a deslligar-se d’algunes d’elles.

El servei de streaming elimina i afegix contingut nou cada mes, i això hem de tindre-ho ben clar perquè podem estar interessats a veure una sèrie o pel·lícula que vam veure en el catàleg de contingut, però que al moment de decidir-nos, ja no es troba disponible en la plataforma.

Com saber si una sèrie o pel·lícula ja no estarà disponible en Netflix?

Tot contingut que prompte deixarà d’estar disponible en Netflix la data de venciment serà mostrada per la plataforma. Normalment la plataforma mostra la data quan la data estiga prop dels pròxims 30 dies.

On puc veure la data?

En el seu blog, Netlflix informa que per a saber només has de dirigir-te a la pàgina d’informació de la pel·lícula o sèrie. En el cas dels Estats Units, en la secció La meua Llista (configurada per a l’ordre manual), podràs visualitzar la data.

Una altra forma és que el contingut apareixerà com a avís que pròximament deixarà d’estar disponible en la plataforma durant els primers segons davant de veure un títol. Apareix quan en els pròxims 30 dies deixarà d’estar disponible i aqueix avís apareix una vegada per dia.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.