20/05/2024 - 4:41
Més

  Salut condemna l’agressió contra una professional del centre de Sant Rafel

  Altres notícies

  La Gerència i la Direcció d’Atenció Primària del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent manifesta la seua condemna per l’agressió patida amb la realització de diverses pintades de caràcter ofensius contra un dels professionals que desenvolupa la seua labor en el Centre de Salut Sant Rafael d’Ontinyent.

  No podem “ni devem” admetre que es duguen a terme accions com aquesta, en la qual s’insulta tant a nivell personal com professional a una facultativa entregada íntegrament als seus pacients i compromesa des de fa molts anys amb la salut de la població d’Ontinyent i amb la Sanitat Pública.

  La Direcció d’Atenció Primària ha acompanyat a la facultativa a interposar la denúncia davant la Comissaria Superior de la Policia Nacional d’Ontinyent perquè es duguen a terme les labors d’investigació necessàries que conduïsquen a la identificació de l’autor dels fets.

  Igualment manifestar i denunciar la situació a la qual s’enfronten amb freqüència tot el personal sanitari i no sanitari dels Centres de Salut, que pateixen agressions verbals i de tracte en l’entorn sanitari. No es pot agredir al personal que aquesta tractant d’ajudar-te a restablir la teua salut

  Aquest Departament de Salut serà rigorós en l’aplicació del Pla Integral de Prevenció de les Agressions en l’Entorn Sanitari, aprovat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública fent nostres els objectius d’aquest amb la finalitat de garantir a la professional agredida el suport institucional, així com l’assessorament i defensa jurídica pertinent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -