29/02/2024 - 0:32
Més

  “Ontinyent al Carrer” finalitza amb tallers de cuina per a majors i menuts

  Altres notícies

  Una vesprada de tallers i demostracions de cuina per a majors i menuts a càrrec de l’associació AHVAL servia dissabte passat com a cloenda de “Ontinyent al Carrer, La V Edició de la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), que ha viscut quatre caps de setmana plens d’activitats baix un cel decorat amb 2400 balons de platja al carrer Martínez Valls.

  El coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “han estat milers les persones que han eixit al carrer a gaudir de les activitats que hem anat oferint, i hem d’agrair la implicació de totes les persones que estan col•laborant amb l’Ajuntament en el nostre objectiu de fer d’Ontinyent cada volta més una ciutat d’atracció”. En aquest sentit, Úbeda tenia especials paraules d’agraïment per la Coordinadora de la Comissió de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana del CES, Amparo Boscà, així com a les associacions locals de comerç i hosteleria i al públic en general.

  El regidor destacava també la importancia de les activitats de dinamització per al foment de l’activitat al sector serveis, recordant que “l’aposta que ve realitzant-se a Ontinyent ja va donant resultats palpables, com el fet d’haver superat en densitat comercial a altres municipis veïns considerats com a mes comercials que el nostre”, assenyalava.

  Des del CES, Amparo Boscà incidia en què “una volta més hem aconseguit traure la gent al carrer i li hem donat vida i alegria a la ciutat, el que redunda positivament en l’activitat comercial i reforça el treball que ve fent l’Ajuntament per fer d’Ontinyent un pol d’atracció per a altres ciutats. Veïns i visitants són conscients cada volta més que ni per a passar-ho bé ni per a comprar fa falta anar a cap altre lloc”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -