11/08/2022 - 16:16
IniciSocietatOntinyent se suma al Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa

Ontinyent se suma al Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa

Una concentració ciutadana amb la participació de centres educatius i entitats socials a la Plaça Major i una taula rodona sobre “pobresa i processos migratoris” són els actes amb que Ontinyent se suma al Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa, que es celebra aquest dissabte 17 d’octubre. Estes activitats tenen lloc al seu torn al marc de la campanya “Pobresa Zero”, promoguda per la Coordinadora Valenciana d’ONGD a la Comunitat Valenciana, i organitzada a Ontinyent des dels consells de Cooperació i Solidaritat i de Benestar Social de la ciutat.

Cal recordar que el passat dimecres tenia lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent la taula redona “pobresa i processos migratoris” on es comptava amb ponents de la Plataforma Pobresa Zero, Creu Roja, Globalmón i la Comissió Espanyola d’Ajuda als Refugiats. Quant a la concentració d’esta vesprada de divendres a les 19:30 hores, a la mateixa es llegirà un manifest i es farà una activitat anomenada “l’arbre dels desigs” al qual els alumnes dels centres educatius mostraran la seua voluntat de cara a l’objectiu de l’eradicació de la pobresa, tot baix la gran pancarta de “Pobresa Zero” que està present durant tota la setmana a la façana de l’Ajuntament vell.

La regidora de Cooperació, Katherine Ushiña, destacava la importància “d’implicar a tots els sectors de la societat civil en la lluita contra la pobresa d’una forma urgent, definitiva i eficaç; convidem a totes i tots a sumar-se i reflexionar sobre la realitat de milions de persones al món que no poden cobrir les seues necessitats bàsiques, i sobre les causes que produeixen esta situació”, concloïa.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents