29/09/2022 - 13:41
IniciSocietatOntinyent fomenta l’oci saludable amb l’Escola d’Estiu per a Adolescents

Ontinyent fomenta l’oci saludable amb l’Escola d’Estiu per a Adolescents

L’Escola d’Estiu per a Adolescents ja està en funcionament a l’Espai Jove situat al Barri de Sant Rafel. L’activitat està inclosa al “Pla Corresponsables” impulsat per les regidories d’Igualtat, Educació i Joventut i subvencionada amb 159.000 euros per la Generalitat i el Ministeri d’Igualtat.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, destacava que “és una iniciativa que permet a joves de 12 a 14 anys conèixer a gent nova i gaudir d’un oci saludable durant els mesos d’estiu, que sempre és més complicat perquè tenen moltes hores lliure”. En aquest sentit, les activitats previstes inclouen tant activitats lúdiques, on es fomenta la cooperació, com també esportives, com ara tennis, natació, atletisme, pilota valenciana o ciclisme, entre d’altres.

Ferran Sarrió, coordinador i monitor de l’Escola per a Adolescents, destacava que “per l’edat dels els joves que participen en aquesta escola estem potenciant capacitats com la coordinació alhora que donem a conèixer altres esports diferents als més habituals i que practiquen durant tot l’any”. Aquesta Escola d’Estiu per a Adolescents segueix la línia encetada durant la resta de l’any d’oferir una programació estable d’activitats i que inclou també activitats de formació “per potenciar un oci saludable entre els i les joves, que considerem fonamental al seu procès de creixement personal “, incidia Vallés. Cal recordar que també han iniciat l’activitat de les escoles d’estiu al col·legi Vicente Gironés, Carmelo Ripoll i La Solana on les 300 places que s’hi havien ofertat s’han esgotat.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents