24/04/2024 - 6:05
Més

  “Nadal Corresponsable” ompli Ontinyent d’activitats adreçades a diferents trams d’edat

  Altres notícies

  “Nadal Corresponsable”, la programació impulsada per les regidories d’Igualtat, Educació i Joventut per afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar en estes dates, està omplint estos dies els diferents barris de la ciutat per a xiquets, xiquetes i joves de diferents trams d’edat.
  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es desplaçava aquest dimecres junt a la regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, fins al parc del Mestre Ferrero, on tenia lloc “Nadal als Barris”, l’activitat segueix la linia dels tallers d’activitats oferits a la fira, i que es desenvolupa estos dies a la Casa de Cultura de Sant Rafel; al Parc Mestre Ferrero i dijous 29 de desembre al Parc del Llombo, sempre en horari de 10:00 a 14:00 hores, i coordinades per 2 monitors.
  Jorge Rodríguez recordava que es tracta d’una iniciativa inclosa al Pla “Corresponsables” que subvencionen la Generalitat i el Ministeri d’Igualtat, destacant l’interès de què l’Ajuntament “no sols estiga aconseguint moltes subvencions per a grans projectes transformadors de la ciutat, sinó també per a accions com aquesta, que ajuden a fer més fàcil la vida de les persones i contribueixen al benestar de la gent”.

  Natàlia Enguix posava de relleu la importància d’esta programació “per a ajudar a les families a conciliar la vida personal i laboral, i a més que els menuts i menudes tinguen al seu abast accions socioeducatives i culturals en estos dies de vacances escolars”. Enguix recordava que també dins de la programació es troben altres línies d’acció com “Nadal al Museu Tèxtil”, on s’aprofita l’obertura de portes del Museu Tèxtil per organitzar tallers per a la franja de 6 a 12 anys d’edat, els dies 26 i 30 desembre i 2 i 4 gener, de 11:30 a 13:00 hores, podent incriure’s telefonant al 610747239 de 11:00 a 13:00 hores.
  Altra activitat és el “Nadal Jove” es desenvolupa del 23 al 29 de desembre a l’Espai Jove, ubicat al carrer Joan XXIII, especialment adreçat a la franja de 11 a 16 anys, “un sector que està en risc de ser oblidat i que requereix d’una atenció específica que els donem amb esta programació”, explicava el regidor de Joventut, Jordi Vallés. “Nadal Jove” inclou estos dies olimpiades joves i taller de cuina; un rallye fotografic; gymkana urbana i taller de ciencia; iniciaio al funky i batukada; i que es tancarà aquest dijous 29 de desembre amb un taller de dolços de nadal i festa cloenda.

  A més a més, a la Piscina Coberta està tenint lloc una “Escola de Nadal” de la que participen 80 xiquets i xiquetes que el regidor d’Educació Óscar Borrell recordava que “compta amb un gran ventall d’ativitats com manualitats, tallers, natació, jocs d’habilitats o esports, sempre adaptats als seus trams d’edat”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -