728x90px covid-aj-onti-01

La seguretat del disseminat efectua 350 controls de vehicles

El Pla de Xoc conjunt posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent i la Delegació de Govern per augmentar la seguretat al disseminat ontinyentí ha arribat als 350 controls de vehicles en 3 setmanes. A més a més s’ha comptat amb un augment del 60% de les telefonades de col·laboració ciutadana, que al seu conjunt han servit per avançar en les investigacions per detenir als autors dels robatoris. 

Així es feia públic en un encontre informatiu convocat a petició de la portaveu del Consell Veïnal, Mª Modesta Pastor, per tal que el veïnat que no va estar convocat a la reunió que va tenir lloc el passat mes de gener, puguera tenir tota la informació de ma del propi alcalde al voltant del Pla de Xoc. En aquest encontre, Jorge Rodríguez, acompanyat dels regidors Jaime Peris, Manuel Cuesta i Rafa Alonso, així com representants de la Policia Local i Nacional, feien seguiment amb el veïnat del Pla posat en marxa el passat mes de gener. A esta reunió, a la qual acudien ahir al voltant de 70 persones, quedava palès que tot i constatar-se una reducció dels casos, encara s’han registrat robatoris, tot i que el treball dels cossos i forces de seguretat i la col·laboració ciutadana estan servint per avançar en les investigacions per detenir els autors dels robatoris.

Cal recordar que el Pla de Xoc de seguretat al disseminat va estar presentat per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, José Roberto González Cachorro, el passat 23 de gener (fa ara 3 setmanes), sent l’augment dels controls i la presencia policial una de les mesures que s’han pres. En concret, es compta amb 7 patrulles (3 de Policia Local, 2 de Policia Nacional i 2 de Guàrdia Civil), equipades amb dispositius de visió nocturna; la col·locació de 13 noves càmeres de vigilància del trànsit que se sumaran a les 4 ja existents, i que estan sent encara col·locades; i un reforç eventual de vigilància aèria mitjançant helicòpter de la Guàrdia Civil, així com l’ús també eventual de dispositius de drons, segons confirmava el Subdelegat del Govern.  

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Casal Jove d’Agullent llança reptes al seus seguidors d’Instagram

El Casal Jove d’Agullent, a través del seu compte d’Instagram, llançarà cada cap de setmana …