02/12/2023 - 16:11
Més

  El PP d’Ontinyent critica a Jorge Rodríguez per finançar a l’entitat Acció Cultural del País Valencià

  Altres notícies

  La portaveu del Partit Popular a l’ajuntament d’Ontinyent, Mercedes Pastor, va explicar en el Ple que l’abstenció dels populars al pressupost del PSOE a Ontinyent és producte únicament i exclusivament de la negociació duta a terme amb el regidor d’Hisenda, qui ha atés les peticions del PP quant a inversió com són; iniciar la millora la Plaça Major i la Concepció, places emblemàtiques a la ciutat descurades i desateses durant tants anys i una partida perquè es puga fer realitzeu la instal·lació de fibra òptica en Poble Nou, donant així també compliment a una proposta aprovada pel PP i aprovada per unanimitat en el ple. Mercedes Pastor es va mostrar satisfeta amb les negociacions, però al final de la seua intervenció va dir que esperava que el govern local complisca el pacte aconseguit amb el PP i amb la ciutat d’Ontinyent.

  Després de fer esment especial al continu increment de la despesa corrent que registra el pressupost i que enguany puja un 5%, l’apartat que va crear més debat va ser l’aportació de 4.000 euros que l’alcalde Jorge Rodríguez paga tots els anys a l’entitat catalanista, Acció Cultural del País Valencià, sòcia d’OmniumCultural. Igualment la portaveu popular, Mercedes Pastor, va demanar que constara en acta la negativa del PP al fet que l’Ajuntament d’Ontinyent cedisca un local públic com a seu a Acció Cultural i va assenyalar que aquesta subvenció podria destinar-se a altres associacions d’Ontinyent que tenen necessitats reals i a més fan activitats que sí que es podrien justificar.

  Finalment els populars van destacar del pressupost municipal la seua preocupació davant el Programa EDIFICANT de la Generalitat Valenciana que afecta millores en col·legis de la nostra ciutat, amb un total d’inversió per a enguany de dos milions d’euros. Des del PP van fer referència als advertiments d’intervenció municipal sobre la falta de liquiditat que pot provocar en les arques municipals l’EDIFICANT o el col·lapse que generarà en l’oficina tècnica. Mercedes Pastor va dir que parlem de projectes que tots volem per a Ontinyent, però que hauria d’assumir la Generalitat i ens obliga als ajuntaments a afrontar-los. Això ens pot generar problemes. Esperem, va dir Pastor, que la Generalitat pague de forma immediata i ens evite seriosos problemes econòmics. 

  De la intervenció de la portaveu popular assenyalar també la seua insistència en què un altre any més Ontinyent es queda sense la desitjada Escola Oficial d’Idiomes, ja que ni l’Ajuntament ni la Generalitat ni la Diputació estan per la labor que Ontinyent tinga seu pròpia a l’Escola Oficial d’Idiomes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -