25/06/2022 - 12:22
IniciEconomiaTeika convidada en la 7a edició de les Trobades Empresarials de COEVAL

Teika convidada en la 7a edició de les Trobades Empresarials de COEVAL

Nicolás Barber, CEO de Teika ha sigut el convidat de la recent Trobada Empresarial de COEVAL, celebrat en el marc de la seua 7a Edició. Entre els assistents a aquesta Trobada Empresarial de COEVAL amb Teika, cal destacar al Regidor d’Esports d’Ontinyent, Óscar Borrell.

Nicolás Barber és CEO de Teika des de 2012 encara que forma part de l’equip de direcció des de 1998. Tota la seua carrera professional l’ha desenvolupada en la seua pròpia empresa de màquines de café que ha convertit en una companyia de vending líder en el mercat nacional amb presència en espais públics i privats com a hospitals, universitats i empreses.

En la seua intervenció va destacar que els punts forts de Teika són la qualitat i varietat del producte, les facilitats als usuaris en els sistemes de pagament i una bona i ràpida atenció al client, a més de tindre clara l’empresa que el treballar amb il·lusió i implicació és un dels seus grans valors.

Els seus inicis com a empresa familiar que continua sent es remunten a 1973 oferint el millor café d’especialitat amb possibilitats de triar el tipus de llet i el nivell de sucre. Fa més de 20 anys es va ampliar el negoci amb una gran inversió per a tindre la major diversitat possible de productes en una màquina de vending, com a aigües o productes frescos, i va anar en 2019 quan es llança la marca Teika que ha suposat un pas més en el café d’especialitat i en l’oferta de fresc, amb la incorporació de la fruita tallada i pelada, els productes variats segons la mena d’alimentació del client amb opcions sense glútens o veganes, o fins i tot el suc de taronja 100% natural i sense sucres afegits.

Va exposar que la previsió per a enguany és tindre una facturació de 26,3 milions d’euros, millorant les xifres anteriors a la pandèmia de 2019. Ara mateix l’equip humà de Teika ho componen 164 persones. Teika hui s’ha convertit en un proveïdor de solucions innovadores i així és també la producció de producte fresc en un obrador propi o el desenvolupament de la tecnologia per a pagar per mitjà d’efectiu, targeta, bizum i recentment en bitcoins. Va destacar igualment la forta implantació de la telemetria en l’empresa. Significa que totes les màquines estan connectades i per tant quan hi ha alguna incidència el sistema informa i resoldre’l amb la màquina connectada a una central, és més fàcil i ràpid, trabajandose ja en temes d’intel·ligència artificial per a millorar l’empresa i donar millors solucions als clients.

Són més de 6000 punts de venda que s’atenen pràcticament cada dia, i que es troben en tota la Comunitat Valenciana(CV) i Murcia, però l’empresa està creixent i ara mateixa també es troba a Màlaga, Santiago de Compostel·la, Eivissa i amb una implantació cada vegada major a Madrid. La proximitat és fonamental, estar molt prop del client, per tant Teika disposa d’una dotzena de seus logístiques distribuïdes per tota la CV, entre elles una en la Vall d´Albaida, en concret en l´Olleria.

Finalment va destacar que una de les principals accions que desenvolupa Teika com a part de la seua Responsabilitat Social Corporativa(RSC) és el patrocini d’esport femení impulsant la campanya “Juguen elles, guanyem tots” de suport i visibilitat a les dones esportistes, en la qual entre altres accions es va dur a terme la publicació d’un àlbum de cromos de dones esportistes de la CV, iniciativa que va ser l’embrió de la qual de manera reeixida va impulsar el Ajuntament d´Ontinyent en publicar un àlbum de cromos de dones esportistes d’Ontinyent. Teika va començar en 2017 patrocinant a 3 equips de futbol i 1 de básket, i en l’actualitat ja són 12 equips en la CV, entre ells el València, Llevant i Villareal o el València Basket amb suport no sols per als primers equips sinó també per a les pedreres i les escoles. La difusió del treball de les dones esportistes i la seua visibilització han sigut els principals objectius de la campanya.

Després de la seua intervenció Nicolás Barber va mantindre un interessant col·loqui amb els assistents en el qual es van tractar temes en els quals es coincidio com la necessitat que els ajuntaments de la Safor i la Vall d´Albaida prioritzen en les seues accions de govern amb fets i agilitat el millorar l’oferta en quantitat i qualitat de sòl industrial de proximitat, per a permetre continuar creant ocupació en poder atraure noves empreses i sobretot per a possibilitar l’ampliació de les empreses ja existents en els seus municipis que tenen necessitat de créixer, retenint i atraient amb això talent al territori.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents